Ceylan01-13 Bsrahb valla gittim geldim bebgi göremedim bebek yeni 6 haftalıkmıs gözükmedi kese vardi yine hatta büyümüs biraz kese desi ama bebek yoktu iste kan tahlili istediler yarin vericem kan tahlilini yükselme varsa zaten bebek vardir dedi
Sevdacee Ceylan01-13 benimde aynı kese var bebek tok doktor daha küçük olduğundan dedi bizimde 6. Haftamız
Mom433 Sirinn__ bugün kan değerim adetin 2.günü 24 cıktı cuma artmış mi diye bakılacak daha önce 3 kaybım var kalbi durdu hep rahmim de sorun cıktı düzeltildi darmış şimdi 4.kez gebe olduğmu öğrendim korkuyoruz eşimle
Ceylan01-13 Sevdacee gittim cnm bebek gözükmedi bebegim cok ufak 5 haftalikmis kan değerlere göre bakacaz dedi dün kan verdim iste kan degeri 4 binde cıktı canım bakalim doktor bugün ne sicek
Sevdacee Ceylan01-13 anladım canım rabvim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah benimde 6 haftamda kese gözüktü bebek gözükmedi o yüzden biraz endişeliyim 8. Haftamızda gidicez kontrole bakalıö
Ceylan01-13 Sevdacee valla çok şükür rabbime bugün kan sonuclarimi göstermeye gittim doktor degeerle yükselmis dedi ultrasyonla tekrar bakalim dedim 3 gün aradan gecti iste bebek gözültü kalp atışlari ufak ufak başlamiş🤲
Ceylan01-13 2erkekannesiii bugün dojtorda 6 hafta 3 günlük dedi bebek kalp atışlaslari ve bebek de göründü
2erkekannesiii Ceylan01-13 çok güzel sağ salim kucaklayın inş ben 4 hafta 5 gün salı günü gel dedi kese olur mu ki gidip gitmemekte kararsız kaldım
Ceylan01-13 2erkekannesiii kesinlikle keswyi görürsunuz ben de 5 haftalik ti kese gözüktü tam 13 gun gecri bugünle birlikte bebek gözüktü kalp atisida olustu
milayerli Bizde yeni 5+2 olduk keseyi gördük 17 gun sonraya çağırdı kalp atışı ve bebisi görmek için. Bayram girdi araya beklemek zor olacak 🤭 grup filan kursak Keske kaybetmesek birbirimizi 😊