Elif-0323 Bsrahb bende aynı durumdayım 5+2 de keseyi gördük bu hafta 7 haftalık olduk cuma gidicez inşallah bebişi görürüz
Bsrahb Elif-0323 inşallah bebeği ve kalp atışı duyarız.Bende Perşembe gideceğim ama o kadar çok Korkuyorum ki daha önce bir kürtajım var hiç gelişmedi buda aynı olur diye
Ceylan01-13 Bsrahb bende 6 haftaliķ olcam yarin 10 gün önce kese gözüktü yarin kalp atışı ve bebegi görecez allahin izniyle bakalim
Ceylan01-13 2erkekannesiii benom de son adet tarihinr bakilirsa bebegim 2 aylik olcak ama ultrasyona göre 10 gün ònce 5 haftalikti
Ceylan01-13 2erkekannesiii bugün dojtorda 6 hafta 3 günlük dedi bebek kalp atışlaslari ve bebek de göründü
Melek_yrc Sirinn__ bende 5+2 yim. Bel ve kasık ağrılarım oluyor. Yarın keseyi görmeye gidicem inşallah görürüm dua edin bana 🙏
Dryakbts Arkadaşlar merhaba. Bugün 4+4 olduk. Bu gece aşırı bir karın ağrısıyla uykudan uyandım. İki gün öncede karnıma kramplar giriyordu. Ev işi yaptıgımda yoruldugumda mı oluyor acaba yoksa bebeğimeme birşey oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı😢😢😢
Deletedmom_33 Sevdacee bizim göründü. Baş ve popoyu gösterdi pazartesi günü muaneye de daha tam anlaşılmıyor ufak ama doktor anlıyor