AysLLL Konusanvapurlar sende benim gibi erken baslamissin uykusuzluga hamilelik uyku yapar dediler bizde ters tepmis
AysLLL Konusanvapurlar bu btse bebegimizin uykusuz geceleri baslicak hic biticek gbi gormuyorum ben 😁 esim diyor sana alisman icin on hazirlik bu 😁
AysLLL Irmakayla yarasa modunda btun gece heryerim yastik benimde bide cok hareketli dur durak yok tam dalicam basliyor tekmelere dahada 7 hafta var ikimizinde 😶
AysLLL Ays0 bende oyle diyorum ama herkes diyor o zamanda su gunlerini ozluceksin acaba gercektn oyle mi dicez 😁
Ays0 AysLLL Kesin özleriz çünkü ara vermeden full time annelik başlıyor her aşaması bir telaş ama şuan bu durumda da aman karnımda kalsın diyemiyor insan 😂
AysLLL hanimhanimcik bademsekeri42 malesef canim benim o zamanda uyku yokmus dogursakmi iyi tutsak mi iyi bilemedim 😶
AysLLL mco benimde oyleydi her yerim sis agri desen ona keza baktim yapamiorum artik is surekli yatiorm suan bak sisligm yok o kadar sende dinlen birak elleme bisey insanin cani durmuyor surekli is ama artk vucut dayanmiyor