cennetkokulum_ iki_minik_annesi devlet hastanesinde malesef geç dinletiyolar ve ultrason kağıdı vermediler sordum kaç kez makinemiz buna uygun değil dediler tedirgin olmayın lütfen
2melekannesiiiii cennetkokulum_ Devlette bana dinletmemişlerdi her hastane bir olmuyor ben özelde duydum ilk gebeliğimde de ikincisi zaten yeni olduğu için en başından beri özele gidiyorum
cennetkokulum_ iki_minik_annesi malesef ama belki hastaneden hastaneye farkediyor olabilir ben ankara tıp cebeciye gidiyorum
2melekannesiiiii GoncaClk şuan 2.gebeliğim 4 hafta da galiba yanlış hatırlamıyorsam kese göründü geç döllenme olduğu için 7 ci haftada kalp atışı duyuldu rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
camellia GoncaClk idrar testinde öprenip doktora gittiğimde 4 haftalıktı kesenin içinde minik bi virgül şeklinde gözüktü 6 haftalıkkende kalp atışını duydum 💕
Ayzen91 iki_minik_annesi gonlunuzu ferah tutun bence Allahın ıznıyle keseyı gorursunuz bence kısıden kısıye degısır Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah 😇🧿
iki_minik_annesi cevaplariniz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz Rabbim hayatta herseyi gonlunuze gore versin 🥰
nazli312 GoncaClk 6. Haftada duymuştuk ama önemli olan beta değeri. 1500ün üzerinde olması gerekiyormuş duyulabilmesi için. Ben gittiğimde 2100dü