Carsaflianne Bhrygz hareketlerini gun boyu hissediyorum cok sukur onda bi sikinti yok ama şu bir ay oncesine bakilarak cok kipir kipir degil yoksa kendini hissettiriyo yani
mervec Carsaflianne canim belki bebeğinin keyfi hareketidir o cinku bende 31 haftaligi m bebegimin hareketleri maşallah ah dedirtecek kadsr çoğaldı eskisinden de net ve kuvvetli
Minedag Merve55 aynı şeyi yaşamışız bende 39 haftalıkkwn gittim hareket azlığından dolayı bi baktım hiç oynama yok kalp ritmi çok düşük acil sezeryana alındım şimdi çok şükür iyiyiz 10 günlük olduk elhamdulillah 🙏🏻
mervec Merve55 geçmiş olsin canım allah sofa versin hareketleri nasıldı peki ne durumdayken gittin bu aralar aşırı stres altındayım bende endişeliyim bişey olacak diye ne kadsr süre hareket etmedi
Sarebaby mervec benim de bu aralar hareketi çok azaldı hareket ettiğinde de sert değil önceki gibi dün gittim bi sıkıntı yok dedi doktorum ama niye böyle anlamadım 😞 29+3 üz bizde
Merve55 Hareketleri aşırı azalmıştı sadece 6 7 saatte bir hafif gerindiğini hissediyodum tekme de yok hafif ayağını dayıyodu karnıma.