Tmk Deletedmom15257 cok sukur bi hastalik yok genetik degilmis kromozom anomaliler olabilir dediler kesin su yuzden demiyorlar malesef😢
Deletedmom15257 Tmk üzülmemek elde değil bende şuan fakültede yatıyorum dün suyum geldi 1bucuk santim acılmam var :(daha 24+4 haftada lütfen banada dua edin
Elvincagan Tmk çok cok üzüldüm dualarimiz sizinle allahım en hayirlisini nasip etsin inşallah iyi haberlerini alırız 😓
EsraKaraglTopu Tmk Allah sabır versin bol bol dua et her şeyde bir hayır vardır rabbim sağlıklı evlat nasip eylesin tekrar
Tmk BurcinC sukredin halinize sukredin allaha. Bu sorun degil sizin icin inanin ki. Rabbim biliyo neler yaşayıp hissediyoruz. Ne diyeyim kurban oldugum buyuk😞😢
Tmk Eyesoon allahim sizede sabir versin bizede tum bunlari yasayanlarada. Cok zor dayanmak ama asla isyan degil rabbim bilio icimizi yuregimizi. Ilkimiz di mucizemizdi bizim allah buyuk ne diyim😢😞😣
Tmk ilkgebelik amin sagolun ama bunca organi yok ve ters iken kalbi yarim iken nasil dog ve küçücük bedenin ameliyatlara acılara katlansin diyeceğim nasil izleyip dayanacagim nasil 😢