Tmk 6 yılın sonunda,7.tüp bebek denemem de kavuştuğum oğlum sağlıklı olmasına rağmen bi gece de 22 haftalık doğdu ve 3 gün sonra vefat etti,Allahım dedim evet senden gelene razıyım ama çok zor bu sınav dedim çok ağladım ,hayatım zindan oldu ,ama hiç isyan etmedim şimdi 26 haftalık bir oğlum daha var içimde Rabbime çok dua ettim ,hatta eşimle umreye gittik sabrını ver diye o da bize 6 ay sonra bu sevinci yaşattı,4 aydır evdeyim ,dikişliyim ama çok mutluyum ,biliyorum çektiğimiz acılarımıza derman bu bebek, çok zor olacak biliorum ama emin olun 3 gün o yavrum küvezde nefes almaya çalışırken cnm yanıdğını 30 yıllık hayatımda hiç hatırlamaıyorum ,bebeğinize çare olamamak ,elinizden hiç bir şeyin gelmemesi en büyük sınav ,sakince oturun eşinizle içiniz rahat edene kadar başka yerlere de gidin ,Allaha sığının en doğru kararı vereceksiniz,o sizin ilk göz ağrınız güzellikle hatırlayın ,mutlaka cennetteden bir kardeşini gönderecektir size ,dualarımız sizinle ,Rabbim gönlünüze ferahlık versin,her şey güzel olacak sadece sabır 🙏