Mrs-Turkk Tosbik-42 ve sırt üstü uzanıp onu sevdiğimde,konuştuğumda da aynıı pıtt pıtt oluyor o yüzden bebeğim bu diyorum artık😂İlk gebelik olunca anlıyamıyor insan direkt sert bir tekme bekliyor🤪
Aminee32 18+4 um günlük özellikle sabahları hissediyordum bugünde ilk defa karnıma sanki tekme geldi açtım baktım hemen karnım indi ve çıktı 2 3 kez atti tekme tam video ıicn teli elime aldım durdu :D
Merguse Tosbik-42 16+2 de hissetmiştim doktorum inanmamıstı yanlıs hissetmissindir demisti sonra ultrasonda bi baktı cocuk iki hafta önde gelişimide kilosuda dedi tabi hissedersin haftasından önde cünkü demişti 😁 ama normalde ilk gebelikte 20 21 ci haftalarda hissediyolarmıs sanırım şimdi 33 olacagız utanmasa beni düşüttürecek yan yatarken öyle güclü tekmeler atıyorki 🤦🏻♀️
eaktr Tosbik-42 19. 20. Haftada hissetmeye başladım ben de pıt pıt atma şeklinde sanki içimde baloncuk varmış gibiydi🥰❤️ Şimdi 33. Haftaya doğru gidiyoruz hareketlerinden yoruluyorum hatta uyuyamıyorum 🙈
busra1997alpaslan2021 Tosbik-42 17 de hissettim 20de çok daha daha net suan 22 sırt üstü uzaninca net hissediyorum gece 11bucuk ta başlıyor 2 kadar uyumuyorum elim hep orda
Kdrelk Bnde iki gün önce iki kere üst üste vurdu baya hissettim bebegim olduguna eminim ilk defa öyle vurdu meyveli bişi yedigim de uzandıgım da hemn hafif kıpırtı hissediyorum 18,+5 im ☺️
ebru23 Tosbik-42 ilk gebelikte 20 de tekme yedim 25 e kadar daha oynamadi 30dan sonra hic durmadi oglumda kizimda ikinci gebelik 14 de hissettim 18de tekmeler hareketler halada yerinde durmuyo 25 olduk kipir kipir bir kiizm var
Hafizeplt Tosbik-42 ona bebek hareketi diyolar işte ama sende benim gibi net bişey istiyorsan birazcık dah bekle😀 sonra zaten durmuyolar 30+5 benim hoşuma gidiyo hareketleri ama bazen çok canımı yakıyor 😅