Papatya2768 poyrazinannesi3547 hayırlısı olsun, rabbim gönlündekini versin. Erkekler pek değişmez net gösterirmiş
poyrazinannesi3547 Papatya2768 Amin Allah razı olsun canım öyle diyolar yüzde 90da dedi ama bilmiyorum nasip artk 💙👼🤲🏻
AlyaEkmen_ Papatya2768 11+4 de ikili test yaptık 🙈bebiş Ultrasona göre 12+2 idi devlet hastanesi olmasına rağmen cinsiyet hakkında tahmin bile söylemez diye düşünürken pat diye erkek bebeğin oluyor dedi şok oldum yüzde olarak kaç dedim %99 dedi çok emin bir şekilde bacak arası açıktı ve hiç saklamadi ama ben hala değişirmi diye tedirgin oluyorum ama doktor çok emin konuştu bende gördüm ama korkuyorum💙🙈ilk gebeliğim kız oğlan farketmez sağlıklı olsun ama insan ikilemde kalıyor
Papatya2768 AlyaEkmen_ ya ne güzel bende 11+2 de özele gittim o kadar ısrar ettim çoo küçük dedi söylemedi. Bu hafta söylenenler doğru çıkmaz 12 den önce cinsel organı oluşmamış oluyor dedi. Demekki seninki oluşmuş canım hayırlısı inş
Glcntn Papatya2768 ben erkek hissediyorum herkes erkek hissediyor kız hissediyorum diyen olmadı 😂 bide doktorda yüzde 60 erkek diyince kızdan ümidi kestim sanki 😂
AlyaEkmen_ Glcntn bence kesmeyin 🙊yüzde 99 dedi ama hala acaba yanılır mi diyorum ilk gebeliğim kız oğlan farketmez ama yüzde 1 lik pay var diyorum hala cevremdekiler kızıyor 😂
Masalinannesi1 poyrazinannesi3547 amin inşallah 🙏🙏 bende sabah erkenden uyanıyorum gece geç yatmama ramen ama gün içinde çok halsizlik var o yüzden uyuyorum 😂😂
poyrazinannesi3547 Masalinannesi1 aynen öyle bende çok halsiz oluyorum ama ışık var diye uyuyamıyorum
Avokadoo @Papatya2768 adetime gore 12 , devletteki doktora gore 12+5, ozele gore 12+3 uz 😂 beynim error verii artik 😂 mide bulantim 2-3gun yok oluo sonra gunde 4-5le geri donuo bitmiycek galiba bende 😿 benimde persembe ikili testim 🥳
Papatya2768 Avokadoo hayırlısı bakalım. Bana da doktorum geçen hafta 5 gün ilerde demişti anlamadım bende neye göre anlıyorlar.demekki adetten hemen sonra mı yumurtlamış oluyoruz
Demooo Ben de 12+5 de ikili test yaptırdım.Muayene eden doktor kesin erkek dedi.Ense kalınlığı ölçümünü yapan doktor cinsiyet henüz belli değil daha çok küçük dedi kafam çok karışık🙃
Papatya2768 bebeliannegeldi bende oğlumda hiç yiyemezdim tatlı bunda canım istiyor midem bulanmasın diye çok sık yemiyorum
poyrazinannesi3547 bebeliannegeldi benimde yüzde 90 erkek dedi doktor Tatlıdan çikolatadan tiksindim koku hassasiyeti var brde cildim daha güzel oldu belirti olarak gündüzde uyuyamıyorum
Avokadoo @Papatya2768 valla benim asilama oldu 12 nisan adet 22nisan asilama o 3gun icinde olustu 😅 Bebegin buyumesine gore bakiolar olcuolar falan iste 🥰
kediannesi60 Bende ikili test yaptırdım bugün ama henüz 12 haftalık diye cinsiyet tahmininde bulunmadı🙃
Papatya2768 kediannesi60 nerede yaptırdınız bana doktorum illa perinatoloji bölümünde yaptır diyor oda devlette randevu yok özelde pahalı