meltemonen Benim de ilk gebeliğim ve süt konusunda tedirginim. Doktorum da anne sütü yetmiyor diye birşey yok yanlış emzirme var zaten yeni doğan bebeğin midesi misket kadar, illa ki doyar, emzirdikçe de sütün olur demişti.. Stres yapmayın inşallah olur canlar
3uncuyeAnneOluyorum meltemonen emzirme konusunda sorun yok, oğlumu 6 ay, kızımı 2 yaşına kadar emzirdim 😅 lakin bunda kendimi çok dinler oldum, en ufak birşey de araştırma yapıyorum, burada yazılanları takip ediyorum galiba yaş ilerledikçe insan daha tedirgin oluyor…
Linnea 3uncuyeAnneOluyorum benim ilk gebeligimde bir damla bile sut gelmemisti dogum öncesi. Dogumdan sonra sagmaya basladim önceleri 1 cay kasigi ucu, birkac sagim sonrasinda bir yemek kasigi, 3. Gün Artik fiskirircasina gelmeye basladi. Bu arada emzirdimde sut var yada yok hem emzirdim hemde emzirdikten sonra 10 dk birini 10 dk digerini sagdim. Hamileykende havluyu sicak suda islatip sıkıp göğüslerime koyardım
3uncuyeAnneOluyorum Linnea inşallah benimde öyle olur… benim tedirginliğim, boş gibi olmaları, sanki bu dönemde dolgun oluyorlardı iki gebeliğimde de. Ama tabii yanlış mı hatırlıyorum acaba diye soruyorum kendime dünden beri 😊 sonuçta biri 10 yaşına girecek diğeri 7, unutmuş da olabilirim 😅
Linnea 3uncuyeAnneOluyorum suanda benimde boş yumşacık hiç dolgun değil ama bu sefer arada sut damlıyor. İçini ferah tut bence. Vucudun iki kere bu yoldan geçmiş şimdi 3. Kez ne yapacagını biliyordur. Stres yapıp kafaya takarsan dahada kötü olur biliyorsun
3uncuyeAnneOluyorum Linnea aynen öyle, doğru söylüyorsun, bu sefer kafama çok taktığım şeyler oldu, boşuna olduğunu bildiğim halde 😊 bu da benim huyum
Linnea 3uncuyeAnneOluyorum hepimiz öyleyiz hep en kötusu geliyor aklimiza. Bende isterdim hic birseyi umursamamak elde degil. Ama biraz söyle cözdum. Baska ugraslar buluyorum birazda olsa dusunmeden durabiliyorum o zaman