AyseSarisen MerCih aaa aynıyız 5+6 8temmuzda kalp atışı görmel için çağırdı doktor🤗 sizler ne durumdasınız maalesef biz ulan prograstan ve levatiron kullanıyoruz istirahat ediyoruz
Ayse0335 MerCih bende 5+6 yım keseyi gördük ama kalp için erken dedi doktorum ben kesenin içini boş gördüğüm için korktum açıkcası bi nokta kadar da olsa birşey olması gerekmiyormu acaba
melek6161 MerCih bende bi kac gün önxe gittim kese vardı daha bebeği göremedim bile🤷♀️ ben daha önce kalp durması ile bebeğimi kaybettim İnşallah bu sefer sağlıkla ilerlerde duyarım 🤲 hatta duyarız 🤲😍
Alp-2806 melek6161 şuan kendimi gördüm sanki🥺 Allah’ım kimseye yaşatmasın bize de bi daha yaşatmasın inşallah 🤲 bende 5+6 tekrardan☺️
1suranur1anne melek6161 aynı sorunu yaşadım biliyor musun cuma günü gittim çok şükür duydum çok korkuyordum ama doktorum dedi ki sağlıklı gebelikte bebeğe hiç birşey olmaz dedi sadece stresten uzak dur dedi bence tüm hamileler uzak durmalı
Alp-2806 melek6161 ben duymuştum kalbini duyduktan 3 hafta sonra gittim meğer ben duyduktan 1 hfta sonra durmuş 🥺
Alp-2806 melek6161 Ben korkmuyorum ☺️ Allah’ım nasip ederse olur büyür doğar çğmkü o kadar insan düşsün diye neler yapıyo düşmüyo kalbi durmuyo felan demekki nasip ☺️ şimdi 5+6 7+2 gibi felan gidicem Allah nasip ederse
melek6161 Alp-2806 Rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah🤲 sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah🤲😊
T_ak melek6161 aminnn ben sadece test yaptım doktora fln gitmedim ama hesaba göre 5+2 olması lazım doktora da geç gideyim hem kalp atışını duyayım diyorum
Alp-2806 T_ak bende geç gidicektim de dış gebelikte Allah korusun tüplere zarar verebiliyo geç kalınca o yüzden gidip kese yi göreyim dış gebelik olmadığını bileyim sonra geç giderim artık dedim
melek6161 T_ak ben öğrendiğim gbi gittim Daha önce kaybım var Kan sulandırıcı baslaması icin gittim ❤️