Beyzan Ceylanergen rahimin kolay açılmasını sağlıyor. Genelde dogumdsn once düzenli içen kadınların açılması hızlı oluyor benim de öyle oldu
Taze_gebe Beyzan postunuzu arıyordum, çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🌸🌸🌸 ben de bu sabah 10da sez gidiyorum. Tık yoktu hala yok.. 🙃
Beyzan Taze_gebe umarım girmeden okursunuz bu mesajı. Çok güzel bir kavuşma olsun bolca sütünüz gelsin inşallah bize de sizin pozitif sezaryen hikayenizi okumak kalsın 🥰
Findikaltinim Beyzan Sizi görüyordum hep, çok güzel bir doğum olmuş gözünüzaydın Rabbim evladınızla sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin 🌸
zippirana Beyzan hikayeni okuyunca kendim ssvd yapmış gibi sevindim🙈Çok güzel cok ppzitif bir doğum olmuş. Bundan sonrasida evlatlarinla sağlıklı huzurlu gecsin inşallah. Darısı bizlere olsun 🌼🌼😊
Zelsonr Beyzan Maşallah canım 💚💜 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 Rabb’im hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah 😘❤️
Taze_gebe Beyzan hastane kapısında okudum inşallah öğleden sonra yazabilecek kadar iyi olurum, çok teşekkürler 😍
Azizinannesi2 Hayırlı olsun seni çok merak ediyordum nasıl olacak diye gozun aydın analı babalı büyüsün inşallah 😇❤️
Beyzan Azizinannesi2 çok teşekkür ederim daha güzel daha kolay doğumlar size olsun bebisler sağlıkla büyüsün inşallah 🌸
Beyzan Basakgul çok teşekkür ederim arkam saglamdi burda çok güzel bir sinerji bir dua halkası oluştu hepiniz iyiki varsınız 🥰
Burcuseyy Beyzan ah huzurla büyütün miniginizi. Bende ıkınma hissi hiç gelmemişti malesef. Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş bu 🌼
Beyzan Zelsonr Biraz basur sorunum oldu onun ağrısı vardı ama iyiyim bugün çok rahatlıkla bebisi kontrole götürdük 🙂
NeeSalman Beyzan canım burada defalarca birbirimize yorumlar yaptık hamilelik sürecini hatırlıyorum o yüzden de çok sevindim doğumunun dilediğin gibi olmasına☺️ Allah evlatlarınla uzun sağlıklı, huzurlu bir ömür naip etsin sizlere🙏🏻😌