Smy238 Sancı girdi bi anda suyum geldi dün de az bi gelmişti ama sancılarım sıklaşmadı doktorum kanama su sancı gelince gel dedi napsam bilemedim
MineLule Smy238 Su gelince iki gün içinde doğum gerçekleştirilmelidir diye biliyorum gidin doktora bebeğiniz susus kalmasın Allah korusun
Deletedmom93428 Esraali hanım efendi doktor musunuz? İnsanları endişelendirmeyn lütfen(!) zkxmkxdsmsmsm
Lulemom Smy238 suyun geldiyse hemen git. Doktor suyun geldiğinde 24 saat içinde doğurtmaya çalışıyoruz demişti. Bebek susuz çok dayanmazmış. Hiç vakit kaybetme
2-prensesannesiii Smy238 benim suyum.geldiginde hemen hastaneye gittim hiç sancım yoktu suni sanciyla dogumu baslatmislardi.
Beyzan Hafissee az kaldı son günlerin gelecekleri zamanni onlar biliyormus anladım ben 😍 bu arada benim iki gebelikte de önce suyum geldi biri 39+3 biri 39+5 de. Demekki bünye meselesi
Beyzan Smy238 hemen git canım cuma gecesi 2.30 da suyum geldi 12-13 saat sonra doğum oldu. Yakın takip şart Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Deletedmom_5 Smy238 Doktor su gelince hemen hastaneye gel demis ve sen burda gitsemmi napsam diyorsun tabikide git su geldikten sonra enfeksiyon kapma şansı artıyor
Esraali Smy238 ama suyunuz gelmiş sancı kesilmesi önemli değil onlar suni verir bebek susuz kalır hala buradasınız gider misiniz aa
Esraali Smy238 sakin olup bitecek 💜💜kusıra bakmayın bunca zamana gelmişsiniz gec kalmayın sizin için öyle dedim
Krtalzyn Smy238 su geldiyse sancıya gerek yok hastanede başlatırlar doğumu akşama doğurursun hakkında hayılısı olsun hadi bakalım darısı bize