Deletedmom93428 Dilan474 sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün ve sevgiiin varr 🤣🤣 kız bende korkuyorum ama doğcak illaki içimizde kalmıcak öyle motive et kendini 🤣🤣
Yeppudaa Dilan474 ben ikinciye hamileyim .ilki biraz uzun sürdü süreç amancok güzeldi herşey bebeğim doğduktan sonra herşeyi unutu verdim . Şimdi ikinciye hamileyim .korkutma kendi . Herşeyi akışına bırak ..
Guneyinannesi1 Dilan474 herkes doğuruyor sen niye doğuramayasin başka nasi cesaret verebilirimki bilemedim :D
3506 Dilan474 Kaçamazsınız ki 🤣🤣🤣 Allah var gam yok 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bol bol dua edin. İnşirah okuyun, Ayetel Kürsi, Felak, Nas, Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr ( Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, Rabbim hayırla sonuçlandır) 🤲🏻🧿♥️🌷
AESahin Dilan474 ay bizim bı akraba hastanenin çatısına kaçmıştı aklıma o geldi sonra 5 çocuk daha doğurdu 😂😂valla korkunun ecele faydası yok gidip doğurup geleceğiz kimin ki içinde kaldı ki bizim ki kalsın oraya koyan rabbim çıkışını da kolaylaştıracaktır sabır dua ile gelsinler insallah
Yeppudaa AESahin kaçacak yer olsaydı ilk başta ben kacardim 🤣🤣🤣 kaçacak yer yok.. illa çıkacak ordan .
Yeppudaa Dilan474 evet normal oldu 😅 rabbim nasip ederse buda normal olacak Allah’ın izniyle .korkutma kendini
Masal53 Dilan474 sakin olll panikleme sadecee yapman gereken sancını çekerken sancın geldiğinde yavaş yavaş yere çömel kalk meme uçlarınla oyna duşa girersen duşta kasıklarına memelerine beline masaj yap (EBE TAVSİYESİ)
41irem Dilan474 valla korkmakta haklısın bence içinden bi canlı çıkacak düşündükçe çıldırıyorum ama bu kadar insan doğurduysa bizde doğururuz heralde içimizde kalacak değil mecbur hepimize sıra gelecek inşallah 😁