balbocegim27 Nisaaaab safra kesemdekilerin düşmesi gerek ama nasıl olacak bilmiyorum kendiliğinden düşmez büyürse ameliyat dedi doktor
Mom567 Nisaaaab bende var 34 haftalığım su içiyorum sadece düşürmek için yoğurt suyu çok etkili ama sevmedim için içemiyorum
rmdfile balbocegim27 safra taşı kendisi düşmez ki yani ben öyle biliyorum ben de ameliyat oldum aldırdım.
Mom567 Nisaaaab 15 haftada belli oldu birsürü ilaç verdi ama kullanmadım kendi yöntemlerimle düşürmeye çalışıcam
rmdfile balbocegim27 dalga geçme değil de gerçekten safra kesesi taşı kendiliğinden düşmez ben araştırmıştım hamilelikte ne olur ne olmaz ağrısı tutar diye aldırmıştım.
rmdfile balbocegim27 benim hipertansiyon sebebi araştırılırken ultrasonda tesadüfen görülmüştü 30 kadar taş çıktı ve hiç şikayetim yoktu. Siz de araştırın inşaallahh doğum sonrasına kadar durur sıkıntı çıkarmazlar
balbocegim27 Nisaaaab canım kadın doğum genel cerrahiye yolladı 1.5 cm olunca alıyorlarmış benimki daha o kadar olmadı hamile olduğun için bisey yapamayız doğumdan 3 ay sonra gel kendi eriyip düşmemiş se büyümeye devam ettiyse alırız dedi
Ysfnannesi Nisaaaab doktorm daha öncede bu tarz ameliyatı hamılelerde yaptıgını söyledi narkozu ona göre ayarlıyorlar o cektigim acıyı hatırladıkça iyiki oldm diyorum bebegın nasibi varsa bu dünyada naparsan yap dogar dedi güvendim :)