Miumiu Yumurcakk Uygulamaya göre son 7 gün diyor ama geleceği yok oğluşumun heralde suni sancı yolları gözüktü bana😂😂
Mavis40 Yumurcakk ayy aynı gunumuz desene canım bende son 14 gun ilk defa kasılmalarm oldu karnımın sağ tarafında sureklı bir agrı kasıklarda bir agrı cok guzel yokluyor 😍
Yumurcakk Mavis40 normal belirtisini vermesi vermemesinden iyi diyorlar 😂 selametle gelisnler bnmki pılını pırtını topluyor belli cok hareket edıo bugun valizlerini toparlıyorlar annesi gelirler yakında haha🥰
Mavis40 Yumurcakk ayyy ıns canım ıns zamanında gelir bebsler benimkide bugun yorulmadım mesela sureklı kıpır kıpır ama yorulunca hıc gelmiyor sanki😍
Badeninannesii Yumurcakk Son 14 benimde bizde de bi belirti yok hala perşembe kontrolümüz var bakalım allah hepimizin yardımcısı olaun🙏❤
esmerella_06 Yumurcakk dün gece bi sancım oldu 10 saniye falan sürdü bacak aramdaki kemiğim çok ağrıyor 🙁 elim ayağım ödem topladı şu 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️
Yumurcakk esmerella_06 aynı benım durum bide vajinal bölgemdeki kemik tık diyor ses cıkartıo ödğm kopuyor 10 sn lıktı bnmde bi bastırdı cok korktm
Ozgepoyrazaden Bende 37 deyim bu gün nişan geldi . 2. Doğumum olacak inceden sızılarım var belimde alt karnımda . Sıcak su ile duş aldım , 6 kat merdiven çıktım , 8 bin adım attım artık bu gece bu iş bitse harika olacak 😬