Arzuska Bizde 38+0,son 14. dün gece zor geçti sancılarla ama gelen giden nişan düğün hiçbişey yok😂 perşembeye kadar gelmezse çatı muayenesi yapılacak inşallah gelirler sağlıkla çok bekletmeden 😇
Ferahfezaaa Yumurcakk benimde aynı son 14 gün 38+0 ara sıra sancılar yokluyo iyice ağırlaştim sürekli yemek istiyorum ve uzanmak hayırlısıyla doğsalar artik
Yumurcakk Ferahfezaaa bende öyle durmadan aclık hiss var icimde dun 1 de kalktım biber kızartması yedım😂 öf
Martha Yumurcakk gelmez de 40ta suni alırım, suni ile olmazsa sezaryen olurum diye 😂 ilki tamamen suni ile geçti biraz zorlanmıştım sancı çekerken 😊
Didoudo Yumurcakk aynen valla doğumun her türlüsünden korkuyorum şu an rüyalarıma giriyor ama aşırı da bunaldım bir an önce olsun da istiyorum duygularım karmakarışık 🙄
Yumurcakk Didoudo bende cok bunaldım eski vucudumu özledım hafif bi şekilde oturup kalkmayı fln son haftalarımız allahın ıznıyle
Zeyneplena34 Yumurcakk Yok ne kramp ne tuvalet yani arada tabi tuvalete kalkiyorum ama asıl sorun gecenin bir vakti sürekli uyaniyorum anlamadim. Sadece bu gece sol kasığımda batma oldu yatağa girdiğimde. Sabahta uyandiğimda kramp girdi bacaklarıma. 9. aya girdik normal sanırım. Ama bu hamileliğim ilk kızıma göre çok rahat geçti diyebilirim şimdilik çok şükür 🤭
Dilek33 Yumurcakk bizim 13 gün kaldı 38+1olduk normal doğum bekliyorum ama bebek çok yukarda dedi doktor Çarşamba kontrol var sezeryan mi olsam dyrm normal doğum dan da sezeryende korkuyorum çok kararszm yalancı sancılar gldgnde bile ne yocgmi şaşıp korkuyorum 🤭😁
Yumurcakk Dilek33 Aynı benım duygular sezeryan olcaktm korktum 😂 normal sancısı başlayınca ayrı tırsıom allah kolaylık versin hepımıze valla
Didoudo Yumurcakk al bendende o kadar yatakta donemiyorum uyuyamiyorum vs vs son zamanlar zormuş valla. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin saglikla tez zamanda insallah 🥰😍
Yumurcakk Didoudo aynen ben artık dik uyuyorum baktm dalmısım yan devrılıyorum fln😂 ay son haftalar kızlar
Nur0641 Yumurcakk bende bugün 38+0 haftalık oldum 13 temmuza sezaryen günü verdi doktor ama bu hafta çok zor geçiyor ağrım oluyor iki gündür salı kontrole gidecem bakalım ne diyecek
Yumurcakk Nur0641 bnmde perşembe kontrolüm artık bu son ıkı hafta elim ayağım kesilmiş gibi hissediyorum ay bitti canım bişey kalamdı 25 li haftaları geride bıraktık şükür🐻