balyanak2geliyor doğumdan önce odalarını gez canım hem küçük hem bakımsız ben ilk doğumunda akıl etmedim pişman oldum hemşireler ebeler iyiydi hakkını yiyemem asla benim kızımın popo üstünde gamzesi varmış bunu bize söylemediler 2 gün sonra kontrolü var orda doğum yaptım almadılar randevu oluşturun falan ki çocuğun zaten kontrolü yazılıydı kavga dövüş kontrolü yaptırdık 2. Bebek doktoru gamzesi olduğunu büyük problem olduğunu onur iliğinden sıvı aktığını falan soyledi öyle bir lanse ettilerki ne olduğunu sasirdik korkudan ne yapacağımızı bilemedik tabi hemen başka bir özele oysa dediği ve korkuttuğu gibi bise değilmiş ALLAH a şükür benden 1 sene sonra kuzenim ikizlerinin hemen üstüne hamile kaldı aldırmak zorundaydı ameliyata girdi herşey iyi güzel ama kızın ne agridi var ne kanaması kontrol için medikal parka gidince bebeğin hala karnında oldugunu ve ölü oldugunu öğrendi tabi hastaneye karşı dava açamadı cocuk aldirildigina dair bir belge vermedikleri için belki biraz korkutmuş olucam ama önemli benim için yinede emin ol doktorundan cnm