balyanak2geliyor Susamtanem2 hayır çınarlı da oldu şuan ata sağlığa gidiyorum herşey iyi gayet bakalim doğum zamani neler olacak
balyanak2geliyor Susamtanem2 Susamtanem2 Ben kemal beye gidiyorum öğrendiğim andan beri şimdilik Iyiyiz 30 haftadayım bir aksilik olmazsa dogumada oraya gitmeyi dusunuyorum muayene ücreti 150 tl 2 bayan doktorda var onların 100 tl imis
hilalkesoglu Flamingoannesi geçmiş olsun rabbim şifa versin insallah sağlıkla bebişi kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
hilalkesoglu Merynurii hayırlı uğurlu olsun insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bencillerimizi ❤️❤️
Hazal3509 hilalkesoglu 30+6 sada hastanesine gidiyoruz normal doğum istiyorum inşallah nasip olur saglikla alalim kucaklarimiza 🙏
Brgl35 Zubeydemavi ya doktor iyi ama tansiyon kilo takip edilmiyor ve doğum ucretini gamze hanımla mı konustunuz
MeltemLondon Flamingoannesi Selam hafif gebelik zehirlenmesi derken? Biraz açıklar mısın ben londradayim izmirden buraya yeni taşındım. Ve buranın sağlık sistemi berbat.. Bende de şüpheleniyorlar.
Flamingoannesi MeltemLondon İdrar topluyorlar 24 saat onu laboratuvar a gönderiyorlar çıkan sonuca göre zehirlenmenin şiddeti belirleniyor .
Susamtanem2 balyanak2geliyor evet bende Pınar hanım ve meltem hanım arasında kaldım hangisine gideceğimi bilmiyorum 😔 hastane nasıl odaları falan gördünüz mü bir de doğum ücretini konuştunuz mu hiç
Tugbamete Fatmaaaaaaa kuzenim medicanada doğum yapıcak 10 bin tl doğum ücreti muayene ücretide sigortalı olduğu için 300 küsür veriyordu
Zubeydemavi Brgl35 evet gamze hanim ile görüştük . Evet kilo ve tansiyon bakmadilar benmde hic sadece bir defasinda tansiyondan suphelenmstik eczaneden ölçüm yaptirarak yazmami istemislerdi
serenty_123 Brgl35 doktorumdan memnunum çarşamba son kontrolüm olucak ozaman ogrenicem detaylica dogum ücretini ben tup te baglaticam oyuzden farkli işlem de olucak sanırım
Brgl35 Zubeydemavi bana normal dogum ücreti 3000 dediler sezeryan 3500 ve mesai disinda olursa eksyra 300 tl istediler birde esimin is yeri ile anlasmasi olan bi hastane bize daha fazla fiyat vermiş
ebrugk sulegedizz üniversiteden memnun kaldınız mı ? Odalar falan nasıldı acaba? Bende ege üniversitesine gidiyorum 🙈