Esmapnp Merhaba arkadaşlar ben 12 gun snra sezeryan ile minigime kavuscam insaAllah ama icimi bi korku sardi sanirim cok stres yapmaya basladim.. Daha once sezeryan olan arkadaslar tecrubelerinizi paylaşirmisiniz?
gulcin Esmapnp bende ikinci doğumumu yapicam inşallah ilkinde de sezeryan oldum çok şükür iyi geçti.stres ister istemez oluyo takı bebeği görene kadar🤗
Yaseminyhyh Esmapnp 9 gun once belden uyusturmali sezeryan oldum ilk uc dort gunum benim icin kotuydu cunku kendi basima yatip kalkamiyodum dikislerim aciyodu ilk iki gun cok gaz problemi yasadim ve dikislerden daha aciydi smdi 9.gunumdeyim ve hersymi yapablyrm ameliyat olmams gbiym detay olark istersen de nerde ne yaptlar anlatablrm detaylica
Sempatik Esmapnp canim bende sezeryan oldum ama cok zor oldu çünkü ilk kestiklerinde hissetim belden uyusturdular sonra ben bagirinca sonra damat yolunda ild vero uyuttulr sonra uyaninca herşey bitmisti devlet hastaneydi bu arada
Esmapnp Gozdem boyum kisa oldugu icin ilk dogumum cok zor gecmisti acilmam olmamisti doktorumla beraber karar verdik sezeryan a
gulcin Esmapnp spinal anestezi oldum ve çok rahattı uyuşukluk 5saat sonra hissetmeye başladım ağrı kesiciler yapıldı daha sonra ertesi gün taburcu oldum.Hemen ogun banyomuda yaptım Allah'a şükür herşey çok güzel geçmişti.Hic korkma 6sene oldu şimdi ocak sonu tekrar bi sezeryan geçiricem Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Esmapnp gulcin ay cok sagolun Allah razi olsunn, etrafimdaki herkes yok cok perisan olursun, yillarca ahrisini cekeceksen banyonu bile kendin yapamayacaksin gibi seyler soyluyolar 🙁(
Ozlem13 gulcin peki enfeksiyonuyuz oldu mu yara yerinde bende enfeksiyon oldu 12gğnlük lohusayım napsam bilemedim 😞
ozg aysegul1414 aynı tarihte olcak canim doğumumuz bende sezeryan düşündüğüm için tarihi 25 aralık olarak seçtim ama elimde olsa korkudan 10 sene daha içinde taşırım. 😁
gulcin Esmapnp bünye meselesi tabi ama sezeryan doğum öyle abartıldığı gibi acı süreçte gecmiyor.Sen hiç moralini bozma sakın 🤗🤗