minik_7984 Kızlar iyi geceler sogan sarımsak yiyince asırı rahatsız oluyorum ve kusmadan rahatlayamıyorum tıksındım resmen hamıle olunca ikisinden de benim gibi olan var mı?
Birgezgininhikayesi minik_7984 mideye dokundugu için genelde yememeye calısıyorum bende mesela yesıl soğanda aynı etkiyi yapıyor
minik_7984 Birgezgininhikayesi eskiden cok severdim yesıl soğanı canım ben de yememeye calısıyorum ama etrafımdakiler ısrar ediyor yok sarımsak cok faydalı falan diye esim bile… Benı rahatsız ediyor anlamıyorlar
haticerale63 minik_7984 Valla Ekmekten bile olmuştum Şimdi Biraz duzelmisim Ama Hala da Soğan ve Sarımsak görmek bile istemiyom
minik_7984 haticerale63 hamılelık degısık bır sey :) taze ekmek kokusu beni rahatsız ediyordu aynısı bana da oldu 🤣
Mom0871 minik_7984 zaten normaldede midem hassas geberiyorum şimdi 🤦🏽♀️ Kız 16+4 olduk hala mide bulantısı kusma
minik_7984 Mom0871 herkes en rahat karnında diyor ama benim ilk bebegim oldugu için bilmiyorum 🥰senın kacıncı bebiş canım
Mom0871 minik_7984 benimde ilk bebeğim ama ben bundan önce kardeşimi büyüttüm tecrübeliyim birde sağlık bilgim var rahatım uyku sorunu yok bişi yok 😂
minik_7984 Mom0871 Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım ve bır avazda dogurursun inşallah 🤲🥰