llFatma Symazturk ABooo aynı düşünce gııı. O gece acayip korkmuştum oldu bitti. Bu da olacak bitecek diye düşünürüm hep
MHA21 Chucky peki eve gidince ağrı kesici falan veriyorlar mı ben bir kaç gün hastanede kalmak istiyorum hep ağrı kesici vursunlar gözümü çok korkutmuşakr ya
Chucky MHA21 baş ağrınız olmazsa zaten 2 güne geçiyor o kadar korkulacak bir şey yok sezaryende genelde 2 gece hastanede kalıyorsunuz zaten genel anestezide baş ağrısı hiç duymadım spinalde omurilikten verildiği için yan etki olarak o ağrıyı yapıyor eve gelince genelde parol plus bir de adını hatırlamıyorum başka bir ağrı kesici veriyorlar 4-6 saatte bir içebilirsin diyorlar 1 hafta içinde bir şeyiniz kalmaz. Sizi ayağa kaldırdıktan sonra ne kadar çok gezerseniz ağrınız o kadar çabuk geçer ☺️ Korkmayın ilk gün zor geçer sadece belki yarım gün bile sürebilir
LawyerEce Chucky İlk doğumum kızım, ikinci doğumum oğlum. Oğluma, kızım 1.5 yaşındayken doğurdum. Aralarında nerden baksan 2 yaş var.
Chucky LawyerEce ya 🙈 benimde ilk kız ikinci erkek aralarında 28 ay var ☺️ İkinci nasıl normal doğum oldu
LawyerEce Chucky Normalde bunu da sezeryan yaptıracaktık ama plana uymadı. Gece yarısi bi an da suyum gelince direk hastaneye gittik, bana spinal vereceklerdi, sonra baktılar açılmam var. Direk normal doğum oldu ben hastanedeyken doğum başlamış bile.
Chucky LawyerEce bende çok istemiştim söa bizim oğlan inatçı çıktı 38+6 da aşağı bile inmemişti üstüme bastırdılar bastırdılar indiremediler en sonunda Dalyan gibi bir oğlan vardı onu çağırdılar bi bastırdı ölüyorım sandım. Herkes arı bebek inatçi bebek diye odaya görmeye gelmişti 🤦🏻♀️😂 şimdi 2 aylık❤️
Kmlltfy50 Chucky 3. Sezeryanimi olucam inslh ilkinde benim kolaydi ikicide cok kotu oldum 1 aydazor toparladim kendimi bende kalici kroniklesen bas agrisi birakti kahve cok onemli ve su bolca turk yada sade nescafe tuketmeniz gerekiyo anezteziyi atmak icin kahveyi cok icyigim icin fazla bas agrisi cekmedim ama kalici bas agrisi kaldi
Chucky Kmlltfy50 tüm kahve çeşitlerini içtim kahveden nefret ettiğim halde🤦🏻♀️ Sıyu zaten çok bol içen biriyim ama sizinki kronikleşmesi daha kötü olmuş benim 1 hafta sürdü şükür ama o bir hafta burnumdan geldi diyebilirim şimdi bir sıkıntı yaşamadım allahım sizede yardım etsin çok zormuş baş ağrısı 🤦🏻♀️
LawyerEce Chucky Sizin de Allah bağışlasın canım 👨👩👧👦 Kızın hangi tarihte doğdu canım? Benim kızım 12 Mayıs da oğlum da 29 Nisan da 😇
LawyerEce Chucky Oy ben Kasım doğumluyum 🙈 Eşim Mayıs doğumlu, kızım onunla aynı ayda doğdu diye bende oğlum bari benle aynı ayda doğsa diye dua ediyordum da tutmadı 😂
Chucky LawyerEce ya benim ikinci tamamen plansız gelen bir bebek hiç beklemediğimiz bir bebek özellikle yapsak denk gelmezdi normal doğum tarihi 4 mayıstı oda evlilik yıldönümüzdü 🙈 değişik bir durum oldu