hepoyleolurzaten hazaltolga1 Alya Larin 🌸 çok güzel isimler seçmişsiniz ama söylemesi en kolay ve kulağa en hoş gelen isim bu bence ☺ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻🧿
PrenslerveAnnesi İkili ismlerde dikkat ettiğim söyleyince birbirini akıcı bir şekilde takip etmesi burda da en yakın Lavin Duru gibi geldi
hazaltolga1 PrenslerveAnnesi evet o yüzden ikinci isimleri uydururken çok zorlandım 🤦🏼♀️ teşekkür ederim
Didemmmmm hazaltolga1 aynen canım ilk günden beri kararım aynı 😉 iyiyim çok şükür okullar bitti eve alışma sürecindeyim🤣 yatışa başladım😉
hazaltolga1 Didemmmmm oh ne güzel ben hep yatıştayım 😂 yasaklar kalktı azcık gezeyim diyorum 🙈 yarın randevum var kızçemi görmeye gideceğim 💖
Didemmmmm hazaltolga1 oo ne güzel büyümüştür annesi 💕🙏 ben evde egzersiz yapıp dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım 😉
hazaltolga1 Didemmmmm inşallah teyzesi bakalım nasıl oldu minnoşum 🤩 yürüyüş şart canım ya bende her gün 10 dakika da olsa yürümeye çalışıyorum, egzersiz başlamadım henüz
hazaltolga1 Didemmmmm teyzesi 292 gram 21 cm olmuş benim kızım 🧿😍 19+2 göründü ultrasonda 6 gün falan önde 🐥
Didemmmmm hazaltolga1 maşallah maşallah ohh gözün aydın canım 🙏🧿🧿 biz de 4 gün öndeyiz Aralık ı görmeden gelecekler galiba 🙏 minnoşlar. Detaylı ultrason yapıldı mı
hazaltolga1 Didemmmmm maşallah canım minik kuzulara 🧿🐣 hayırlısı bakalım artık bugün 27 Kasım göründü doğum tarihi ama değişir son zamanlarda ☺️ yok canım 22.haftada yaptır dedi aynı gün bi de ona gideceğim
kemalim01 Bende ayliz düşünüyorum ama nasıl acaba ben buldum eşimde çok begendi anlamı da güzel sizce söylenmesi anlaşılması zor mu tavsiye eder misiniz yardımı olursanız sevinirim