Busrasahinbas ozlemmsertt evet canım çok iyi allah razı olsun benim ablamın doktoruydu şimdi benim doktorum memorial dan beri o nereye ben oraya dolanıyorum tavsiye ederim zaten çok yogun randevu almak çok zor hep dolu günleri
Hazal89 ozlemmsertt Bende Kayerideyim canım henüz çekilmedim ama randevu alcam Mustafa Başbuğ önerdi dr um
ozlemmsertt Hazal89 sana tavsiyem ayrıntılı da belirt canım yüz fotosu istiyorum diye benim gibi olma 😂😂
Hulyarecep ozlemmsertt acaba bebeğin yüzünü dönmemiş olabilir mi canım banada ilk dedi 5 dakika içinde dönmezse resim veremicem son anda döndüğü için yandan verdi
ardengunes Canım bende bugün girdim aytintili ya normalde 200 sordular en basinda renkli istermisiniz diye +50 tl aldılar renkli için
Burcuuuuu ozlemmsertt ozlemmsertt tesekkür ederim şimdi.netten baktım 11,14 arası ve 18. 20 arası yazıyor ben 14 haftslıgım ondan sormak istedim
ozlemmsertt Burcuuuuu rica ederim canım bence 20 ye kadar bekle aslında en iyi 21 de oluyormus ben doktordan randevu alamadığım için 20 de girdim