ozlemmsertt Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.internette okuduğum kadarıyla 4 boyutlu yüz fotosu veriyorlarmış ama bana vermedi hatta 4boyutlu da hiç bakmadı🤔
Busrasahinbas ozlemmsertt canım bende kayserideyim 12 hafta itibariyle 4 boyutlu fotolarımız var bizim hangi hastaneye gidiyorsun
Hazal89 ozlemmsertt Bende Kayerideyim canım henüz çekilmedim ama randevu alcam Mustafa Başbuğ önerdi dr um
Mervezngn Bende 16 temmuzda gidicem ilk onları sordum renkli mi fotoğraf cd veriyomusunuz diye normalde vermeleri gerekirdi bence arayıp söyleyin belki tekrar alırlar sizi
Busrasahinbas ozlemmsertt magnet e gidiyorum canım ben evet her kontrolum de verıyor doktorum sadece 1 kere alamadım onda da sırtı donuktu 😊
Ummi ozlemmsertt bende kartal erciyese gdiorm detayliya grmedm ama her kontrolmde doktrm 4 boyutludan bakiio ve her gttigimde renkli fotosunu verio
Busrasahinbas ozlemmsertt yok canım doktorum kendi veriyor hatta instagram sayfasına falan da kendi koyuyor 😍
ozlemmsertt EsraKaraglTopu bende çok sinir oldum bir sürü para verdim sonuçta.o an aklıma gelse derdim doktora ama sonradan gelir aklım başıma🤦🏻♀️