___konul666 Prens_Annesi1 aynı sayılırız canım benimde son 43 gün kaldı cok heyecanlıyım ilk hamılelıyım
Prens_Annesi1 ___konul666 Benimde ilk hamileliğim bende öyle çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
gulsahalp ___konul666 44 de biz 😅 peş peşe doğuruyormuşuz 🥰 inşallah çok kolay geçer bütün doğumlar 💚💚💚
Gul716 yuvamerve17 hayırlısıyla bizim de son 83 günler geçtikçe heyecan da artıyor bu ikinci çocuğumuz ilki erkek 4 yaşında bir civcivimiz var bu da prenses nasıl birşey olacak acaba çok merak ediyoruz o kadar hareketli ki bakalım nasıl bir dünya güzelimiz olucak 🥰🙏🏻
Ayseee4238 yuvamerve17 ayh bizde aynı duygular içerisindeyiz. Nasıl olacak o geldiğinde napicaz nasıl davranicaz hangi duyguları yasicaz şimdiden acayip heyecanlıyız günler geçmek bilmiyor sanki son 88 bizimde
EsilaErtugrul Mom8899 günlerimiz aynı bakalım ilk önce kim doğurucak benimde son 33 normal bekliyoruz🥰 ama bugün rahimimde ağrı var sürekli vuruyor geçiyor daha dün kontrole gittim herşey yolunda aslında
Asyamira yuvamerve17 isteğe bağlı sezeryan olacak gibi şimdilik, 1 Ağustos gibi alacağını söylemişti doktorumuz ama daha erken gelmezse tabi ☺️
Mom8899 EsilaErtugrul Eveet çok sık karşılaşıyoruz sizinle 🥰 bende de anlamadığım bi şekilde iki gündür karnım sertleşiyor ağrım falan yok ama, dinlenin bolca son haftalarımız 🥰 evet bakalım hangi minnoş gelecek, sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
___konul666 gulsahalp ayy evet canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimki erkek sizinki ne ? Acaba hangimiz önce dogurucak🤣🤣😂
gulsahalp ___konul666 bizim kız ☺️ İlk bebek çok heyecanlıyım 🥲 doğum nasıl olacak nasıl geçecek süreç çok merak ediyorum 🙄 1 hafta sonra kontrol bakalım neler olacak 💖
hulyaadeemir Benim 1 gün kaldı hala gelmiyor. Normal istiyorum ama sancım falan yok hala nasıl olacak bilmiyorum. Sancım gelmiyor bir türlü.