Tuqbarsberen kemalim01 benden 2 güncük öndesiniz bakalım ne zaman doğum yapacaz ben dün doktora gittim kalp atışını dinledik siz de gttiğinizde duyarsınız 🥰
kemalim01 Tuqbarsberen salı günü gidecem kısmetse randevumu aldım inşallah duyarım bende sağlıkla alın kucağınıza inşallahh
nisaninannesi2 Tuqbarsberen İnşallah öyle olur🙏 2-3 gündür ara ara midem bulanıyor, bide uykum geliyor çok, başka bir sıkıntı yok şimdilik şükür🙏Sizin nasıl geçiyor☺️
Tuqbarsberen nisaninannesi2 yaa benim mide bulantısı bas dönmesi oluyor pek bişy yiyemiyorum bulantıdan dolayı vede halsizlik var üzerimde yataktan kalkamıyorum yani kötü gidiyor biraz 🥺
Tuqbarsberen kemalim01 çok teşekkür ediyorum canım benim hepimiz inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza Rabbim kimseyi o hastaneden çıkarken kucağı boş koymasın🥰
Tuqbarsberen haydinyildiz doktora göründüysen sorun yok canım içini rahat tut pozitif enerjiyle düşün benim suan kızım Ağustos da 3 üne girecek sürekli kanamalı bir gebeliğim olmuştu tabiki hep doktor kontrolü altındaydım
haydinyildiz Tuqbarsberen Allah uzun ömürler versin bebisinize ❤️ cok tesekkur ederim desteginiz icin haklisiniz isin özü pozitif dusunme ❤️
haydinyildiz nisaninannesi2 ya cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissiniz cok sagolun🙏🏻🙏🏻 Kalp atisini dinledi 2 gun once agrisz zamanlarimda bebekte sorun yok dedi iste ilaclari verdi kullaniyordum agri ve kanama artinca endiselendim. Bir de sebebini soylemeyince insan neden diye dusunuyo surekli. Carsamba gunu tekrar gidicem insallah o zaman net bisey duyarim. Siz de saglikla kavusun insallah tekrardan sagolun❤️
nisaninannesi2 haydinyildiz İnşallah🙏 Ne kadar can sıkıcı olduğunu bildiğim için ne biliyorsam yazmak istedim☺️ Kanama daha fazla olursa Çarşambayı beklemeyin, bazen duruma göre daha yüksek dozlu etkili iğnelerle destek yapıyorlar. Doktoru haberdar edin🙏
Tuqbarsberen nisaninannesi2 benim 28. Haftaya kadar ara ara oldu hep kırmızı geldiği zamanda oldu lavabo da birden aşırı sekilde aktığı zamanda olmuştu ama çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım biraz erken doğum oldu ama sağlığı yerindeydi o yüzden şükürler olsun diyorum tabi doktor kontrolü böyle durumda sart
Tuqbarsberen haydinyildiz ne demek canım benim müslüman müslümanın kardeşidir yasınız nedir bilmiyorum ama sende benim kardeşimsin. Destek olmak boynumuzun borcudur 🥰🥰❤️❤️
Alinim2008 Tuqbarsberen ben de 2.bebeğime hamileyim ve Şubat doğumlu olacak kısmetse 13 Şubat tahmini🤭
Tuqbarsberen Alinim2008 hayırlı uğurlu olsun inşallah canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum 🥰
Cihansuzan Tuqbarsberen Bende 7+5 Deyim Kısmet se Şubata doğumum ayarlasak bu kadar olmazdı ben 18 Eşim 20 Tahmini bebeğimizde Şubatın 2. Haftası doğacak
Tuqbarsberen Cihansuzan yaaa ne güzel bizim hepimiz farklı ay ve günlerdeyiz 🥰 sağlıcakla kucaklaman dileğimle 🥰❤️
Glr44 Bnde 6+1 deyim ilkim düşük oldu kalp. Atışı durdu denildi buda birbucuk seneden sonra oldu sağ kaşık da ağrım oluyo bacağa doğru belim ağrıyo sabahları göğüslerim. Ağrıyo sabahları midem bulaniyo inşallah bu sefer kucağıma sağlıkla almak nasip olur