Tuqbarsberen Herkese selamlar 6 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse şubat ayında 2. miniğimi kucağıma alıcam inşallah benim gibi aynı ayda doğum yapacak güzel anne adaylarını merak ediyorum gelin birlikte nasıl geçiyor ne durumdayız sohbet edelim🥰
Maaaile Tuqbarsberen 02.02.2022 ye gün aldim ben de kismetse 😂 8+3 haftaligim şu an benim de 2.bebegim 🧡
Yamacin-Annesi Tuqbarsberen bizde 7+5 teyiz doktor 14.02.2022 dedi bakalım nasil olucak çok büyük heyecanım var🥰
Tuqbarsberen Maaaile yanlız tarih çok güzel görünüyor 😂 sağlıcakla kucağına almanı diliyorum canım benim 🥰
nurpella Maaaile ya benim de şubat doğumun evlenme teklifim 02.02.2020 di keşke doğumum da o tarihe denk gelse ama doktor 19 u tahmini dedi
Eskrc Şuan 6+2 haftalık hamileyim bende. Benimde Allah nasip ederse 2. çocuğum olacak. Tahmini doğum şubat ortası🙃
Tuqbarsberen Eskrc valla benimde aynı mide bulantısı bas dönmesi halsizlik yataktan kalkamıyorum pek bişy giyemiyorum nasıl geçicek bu süreç hiç bilmiyorum bide kızım var Ağustos da 3üne girecek en çok onunla ilgilenememek üzüyor beni inşallah çabucak atlatırız bu süreçi ❤️
Sibel_81 Eskrc berbat sekılde yım bnde yemek yıyemıyorum su ıcemıyorum bos mıde en kuvvetlı mıde bulantı ılacı aldım ıkı saat ancak snra gene aynı bttım valla ılkındede aynıydım ıkıncıdede aynı nymıs her cocuk br olmazmış valla canım cıkıyor 8haftalık daha
Maaaile nurpella Benim doğum tarihim tahmini 9 şubat. Doktor 1 hafta once aliriz diyince 02.02.2022 olsun o zaman dedim espriyle.Baya güldük ve hosuna gidince de gerçekten ameliyathaneyi arayip hemen not aldirdi 😁
Tuqbarsberen 1999luanne benim sonuna doğru ama sezeryan olacağı için gün belirleyebilirm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🥰
Eskrc Tuqbarsberen aynı durumdayım. 2,5 yaşında oğlum var pek ilgilenemiyorum. Üstüne tuvalete de alıştırmam gerekiyo ama bu halimle çok zor 😪
Tuqbarsberen Yamacin-Annesi herseyin hayırlısı canım benim üzülme bundada vardır bi hayır bak Rabbim aratmamış bir daha vermiş hepimiz bir sekilde imtihan dan geçiyoruz nice isteyip evlat sahibi olamayanlar var Rabbim bu evladını sana bağışlasın inşallah ❤️
Ervasenaa 5+5 haftalıkken ilk ultrasonum vardı doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi çok küçük olabilir o yüzden dedi haftaya cuma tekrar gidicem 7 haftalıkken Sizin de geldi mi başınıza böyle bi durum ?
Tuqbarsberen Ervasenaa benim değil ama arkadsımın basına geldi henüz çok küçük böyle durumlar olabiliyor geç döllenmiş olabilir