RumeysaE93 Şafak 19. Korku, heycan, evde bırakıcağım 3 bebe, eve gelince 16 aylık ablasının ne tepki vericeği, 4 çocuklar nasıl başa çıkılacağı….vssss vs….. kafada deli sorular.
_Cansu_ RumeysaE93 benimde 2 yaşında oğlum var sizb4 üncüde biraz erken davranmışsınız rabbim kolaylık versin
Caglabyk _Cansu_ benim 40 hafta bugün doldu ama 8 temmuza kadar şuan yatış yapmıyoruz eğer kızım gelmezse 8 temmuz sabahı yatıcam suni sancı verilicek 😋🙈 heyecan korku hepsi bi arada şuanda
_Cansu_ Caglabyk pazartesi kontrolüm var bakalım bize ne diyecek doktor pazartesi 39 hafta 3 gün oluyoruz
Mnns1 BegumIscanTunc bende cok siddetli agri vardi yani yürüyemiyordum dr magnezyum verdi fişek gibi oldum 😁bebegimin karin cevresi 2 3 hafta geri kilosu da 2600 du 35 de ama simdi nasil bilmiyorum sende durumlar nasil
Emircan _Cansu_ bravo size 👏🏻👏🏻 Ben ilk doğumumda korkmuyordum cunku başıma geleceklerden habersizdim😅ama ikincide insan biliyor neler yasayacak o yuzden stres korku malesefki yaşıyorsun istemedende olsa .tabi sonucu cok sükür cok güzel oluyor sonucta o yüzden acı cekmeye değer 😍🥰
_Cansu_ Emircan ucunda cennet kokusu varken insan öncesini düşünemiyor eşim benden daha çok korkuyor sürekli tembihliyor beni bak bunda da aynını yapma hastane uzak diyor 😂
gkce2302 Seymamuge nişan geldiği zaman 48 saat içinde doğumun gerçekleştiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kişiden kişiye değişkenlik de gösterebilir belki
babyme_ay eslemeslem benimki de öyle yaa son haftalara doğru kilo alımı yavaşladı haftada 100 gr anca alıyor. Önce bir hafta gerideydi böyle giderse aradaki fark artacak . 37ye giriyoruz daha 2500 kg anca 😔
mavis_0808m Son 10 gun biran once kızım gelsin diye dua ediyorum ne acil a var ne Nisan nede suyum geldi artık strs yapmaya basladım acılmam olsun yoksa mecburi sezeryan olucam diye korkuyorum
_Cansu_ mavis_0808m korkmayın daha zamanı var demekki çokça yürüş yapın yeter o zamanı geldiğinde zaten sizi rahatsız edecek 😊
eminedlmnn _Cansu_ benim de nişan geldi perşembe günü rahimde yumuşama varmış açılma yokmuş sıcak suyu deneyeyim bakalım 😊
eminedlmnn Bursa1616 bende makatta ve vajinada çok fazla baskı var sürekli tuvaletim varmış gibi bir de karnım çok sert sizin de öyle mi
DilayyEcr Minecnbs benimde son 28 ama bugun bel ağrısı çatı agrısı ne ararsanız var ayrıca çok Kasılmam var sancı mı bilmiyoum ilk gebeliğim sizin belirtileriniz neydi acaba
Minecnbs DilayyEcr benim nisanim geldi biraz fazla geldi kanama kontrol amacli doktora gittim Sancim çıktı az 2 cm açıklıkta vardı Ciger geliştirici igne yazdi doktorum yat kalkma dedi ama yatmaya kalmadan benim suyum geldi Ayrica erken dogum riskim falan yoktu canim Sende bol bol yat dinlen kendini hic yorma