Ozgepoyrazaden _Cansu_ korse iyi gelir hem daha az hareket eder kemiklerin . Belki sıcak kısmı biraz zorlar . Allah yardım etsin zor valla. Medikal körseler varmış bi araştır istersen , hem daha uygun fiyatlıymış.
_Cansu_ Ozgepoyrazaden araştırırım olmadı öyle yaparım kış mevsimi iyi oluyorda yazın lohusalık daha zormuş allah yardımcımız olsun bacım
Ozgepoyrazaden _Cansu_ amin amin ben oğlanda da temmmuzda doğurmuştum . Kucağıma alınca darlanıyordum sıcaktan . Bu hala gelmedi 😬 Bakalım bu kız kaçında gelecek .
Ozgepoyrazaden _Cansu_ hala gelmedi Cansu . Bu gün 38 oldum oğlanı bu gün doğurmuştum ama bunda saçma sapan sancılardan başka hiç bişey yok hala .
_Cansu_ Ozgepoyrazaden valla ne denir bilemedim iki haftan var daha 40 a belki 40 hafta nın içinde gelecek benim büyük oğlan 40 +2 de gelmişti belki seninde öyle olur
Mnns1 BegumIscanTunc hadi hayirlisi insallah bizim oglan 2800 olmus ve 3 gun sonra allah nasip ederse sezeryanla kavusucam .
BegumIscanTunc Mnns1 bizimki kilo almamış 2900 olmuş kilosu ama boyunu net öğrenemedik bacağını toplamış dedi kilodada net değiliz tahmini söyledi ama 3100 Gr olmuştur dedi
Mnns1 BegumIscanTunc oo iyi iyi yine masallahi var benim ikinci bebegim olacak ama bu gidisle hic 3 kilo dogacak gibi degil
BegumIscanTunc Mnns1 ben umutlu değilim ama canım ya hayırlısıyla gelsinler dünyaya sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Mnns1 BegumIscanTunc kizim da 2600 dogdu 2 aylik olmadan 4800 falandi onemli olan sonradindaki gelişimi