Ozgepoyrazaden _Cansu_ e çok şükür . Bende oğlanda da bastırmışlardı benim gücüm tükenince . Ama çok sevindim sağ selamet yavrunu kucakladığına . Benimde nişan dedikleri şey geldi de yok devamı . Sık sık toplanma oluyor . Belim kopuyor . Artık bitse de hep beraber rahatlasak 😂
Ozgepoyrazaden _Cansu_ inşallah o da azalır hemen de . Korse falan taksan hem belki daha dik durur batmaz kaburgaların. Çocuğu alırken falan zor oluyordur var mı yanında yardım edecek kimse .
HandeAkkus 39+5 gelmek istemeyen bir oğlum var. Sadece adet ağrısı gibi ağrım oluyor bazen. Sonra geçiyor😔 Anneler dua edin doğurayım artık. Zorda olan tüm annelerin rabbim yardımcısı olsun.
Ozgepoyrazaden HandeAkkus amiiin amin bir avazda kavuşun inşallah . Bende bekliyorum bakalım. Her gün bu gün son diye kalkıyorum ama gelmedi o son 😬
_Cansu_ Ozgepoyrazaden korse aklımda da daha mı çok canımı yakar tedirginliği ile takamıyorum kaynanamla birlikte oturuyorum onunda faydası olmuyo eşim 1 haftalık doğum izninde oda bizim büyük oğlana ilgileniyor
HandeAkkus Ozgepoyrazaden amin inşallah sizde bi avazda bi sancıda kurtulun inşallah bekleyen tüm annelerle beraber😊 bugün o son gün diye diye bi hal oldum 😂
Rahimedymz _Cansu_ bizimde son 7 bugün kontrole gittik 1cm açılma varama sancıgörünmüyor dedi her an olabilirmiş ☺️
Ozgepoyrazaden _Cansu_ korse iyi gelir hem daha az hareket eder kemiklerin . Belki sıcak kısmı biraz zorlar . Allah yardım etsin zor valla. Medikal körseler varmış bi araştır istersen , hem daha uygun fiyatlıymış.