Yeppudaa yavrukom Ben ilk kizimda cicilden almıştım. Çok pişman oldum .güzel değildi .ama sizin söylediğinizi bakacagim
M_Lyl_33 Yeppudaa Ben kutusunu attım. Markasını hatırlamıyorum. Üstündeki kâğıtta sadece beden falan yazıyor
_Eylll1 dilaraakbulut merhaba kaplı mıydı kapsız mıydı acaba kullandıgınız😊 ben kapsız 1 tane aldım ama kaplı mı alsam diyorum tuhaf durur mu kapsızda diye endişe ettim
MercimekveAnnesi16 Yeppudaa dagi markasının emzirme sütyen ve atletlerine bakabilirsiniz hem çok rahat hem de kullanışlı bi beden büyük alın her ihtimale Karşı biraz diğerlerine nazaran pahalı ama güzeller pişik kaşıntı vs yapmıyorlar
meliceyy Ben e bebekten babymom marka emzirme sütyeni aldım. Denemek için bir tane almıştım memnunum birkaç tane daha sipariş edeceğim. Pamuklu olması avantaj. Hamile kalmadan önce 80 bedendim, babymom sütyeni 90 beden sipariş verdim.
MercimekveAnnesi16 Yeppudaa bende 85b kullanıyorum 100 almışım baktım yanlış olmasın diye yıkayınca 95 gibi oluyor ama rahat en azından
canserko Yeppudaa sütueni aldım iki tane siyah olandan; gayet kullanıslı sadece dar gelmeye basladı :))
canserko Yeppudaa bir beden büyük almıştım. Darlıgı sıkmıyor ama sıcak havalarda sinir ediyor o yüzden suan yarım atlet kullanıyorum acıkcası bebegim 14 günlük; yarım atletle daha rahat ettim, emzirme sütyeninde tek elle çıt çıtı açıp kapayamıyorum halledene kadar süt akıyor her yere yarım atlette askıyı indiriveriyorum valla
canserko Yeppudaa hamilelikte göğüslerimin durumuna göre aldım. 75 giyerdim 80 aldım, 85 olsa o da giyilir suan dogum yapalı 2 hafta oldu
BurcuArslan Portakalgeliyor ben ilk oğlumda 95 takıyordum annem 120 almış emzirme sudyeni anne çok büyük dedim bi taktim gerçektende tam geldi😂
Redpepper Emzirme sütyeni aldım kumaşı rahat ama kalıp çok küçük, emzirme atleti pentiden aldım çok güzel kumaşları ama o da kalıbı küçük.