Yeppudaa E bebekten emzirme atleti ve sütyen i alan varmı nasıl kaliteli mi . Trendyol dan almayı düşündüm ama yorum kısmına kimse yorum yapmamış . Acaba alan varmı .
dilaraakbulut Yeppudaa ben ebebekten emzirme sutiyeni aldim cok memnun kaldim cok rahat 9 aylik kizim var ondan kullandim simdi ikinci kizima 24 haftalik hamileyim ☺️
Portakalgeliyor Yeppudaa yaa 2 gün önce aldım kalıbı kücük nerdeyse 2 beden kadar büyük almam gerekti normalde 85 takıyordum 90 aldım olmadı bakalım değişimde yok :) 95 - 100 alıcam süt dolcak daha nasipse 😂😂
Yeppudaa dilaraakbulut kendi bendeninizimi aldınız yoksa bir büyük beden mi . 85 takıyorum 90 mi almalıyım .
_Eylll1 dilaraakbulut merhaba kaplı mıydı kapsız mıydı acaba kullandıgınız😊 ben kapsız 1 tane aldım ama kaplı mı alsam diyorum tuhaf durur mu kapsızda diye endişe ettim
BurcuArslan Portakalgeliyor ben ilk oğlumda 95 takıyordum annem 120 almış emzirme sudyeni anne çok büyük dedim bi taktim gerçektende tam geldi😂
MercimekveAnnesi16 Yeppudaa sütyen ben atletini almadım rahatsız olurum diye dar seviyorsanız onu bilemem ama göğüs altlarını pişik gibi yapıyor ben önce bi beden büyük aldım yıkayınca daraldı pişik yaptı daha sonrasında iki beden büyük aldım çok rahat oldu
Portakalgeliyor Yeppudaa valla billa 😂 dar 90 bdn olmasına rağmen 75 gibi oldu canım memelerim sıkıştı 😂😂😂
Portakalgeliyor Yeppudaa https://imgyukle.com/i/Vox30 benim ki bu ama :/ ben mağazadan elleye elleye aldım bu hoşuma gitti
MercimekveAnnesi16 Yeppudaa dagi markasının emzirme sütyen ve atletlerine bakabilirsiniz hem çok rahat hem de kullanışlı bi beden büyük alın her ihtimale Karşı biraz diğerlerine nazaran pahalı ama güzeller pişik kaşıntı vs yapmıyorlar
yavrukom Yeppudaa mağazasından bakmıştım çok ince geldi civilden sipariş ettim çok beğendim 19.99 a aldım tavsiye ederim minidamlandiyenbinmarka
Yeppudaa yavrukom Ben ilk kizimda cicilden almıştım. Çok pişman oldum .güzel değildi .ama sizin söylediğinizi bakacagim