Deletedmom93428 Kızlar 29. Haftama giricem yarın midem yanmadı hiç 🤣 hani mide yanarsa çocuk saçlı oluyor diyorlar ya ne yani oğlum kel mi olacak🤷♀️🤣🤣🤣🤣
AsenaEmre Deletedmom93428 Eğer o denilen doğru ise ben Rapunzel kıvamında bir oğlan çocuğu bekliyorum 🤣🤷 3 gün önceye kadar su ile midem yanıyor su 3 gündür keşfettiğm birşey sayesinde rahatım 🤣🤣
atlasinannesii Deletedmom93428 valla benim hep yandı midem de eşim de bende kel doğmuşuz bebek bize çekerse kellltoş olucak 🤣🤣🤣🤣😅
Minnakkkk Deletedmom93428 hurafe bunlar hurafe, 😀😀😀 bende De hic olmuyor mide yanması 35 teyim eyvah bir kel oglan daha mı geliyor 😀😀😀
Newmomadayi AsenaEmre ay nedir o soyleyin lutfen fenalik geciricegim mide yanmalarindan hic bir sey fayda etmiyorr
Annesininbitanesi1 AsenaEmre ne keşfettiniz acaba benimde midem çok yanıyor geçeleri uyuyamıyorum bile 🙏
Deletedmom93428 calikusu_03 ya tabikide espirisibe diyorum 🤣 kel olsa nolcak saç ektirmeye götürcek değilim ya🤣🤣
AsenaEmre Liyaa sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tahin yiyorum 3 gündür baharatlı şeyler bile yedim dokunmadı . Denemek amaçlı miğdem dokunan birşeyi de yedim
Deletedmom93428 atlasinannesii vallaha bende saç var da eşiminkide az çok sık değil biizmki orta yollu olacak🤣
Merinosunannesii Deletedmom93428 Çok az bulantısı olan ve doğurana kadar hiç mide yanması olmayan annenin 2 aylık kızı😂😂😂