Evet kızlarr biliyorsunuz bende doğuramayan haziran annelerindendim😂 41+0 da düzenli sancılarım vardı rahim ağzım incelmişti ve 41+3 de hala sancılarım devam ediyordu açıklığım 2 cm di ve sürekli eve yollanıyordum (devlet hastanesi tarafından) çünkğ doğumhaneler dolu ve son raddeye gelmeden yatış verilmiyor bende hala su gelişi kanama yok sadece sancı ve açıklık.. velhasıl annem dayanamadı özel hastaneye gidelim dedi böyle olmayacak kalktık özele gittik beni 10 dk nın içinde yatırdılar😂 alttan bir muayene aa açıklığın var felan derken soydular soğana çevirdiler yatırdılar bir suniyi taktılar başladı şiddetli sancılar dayanamadım ve epidural yaptırdım suniyi bastılar 1,5 saat içinde 9 cm açıklığım oldu ve kızım kollarımdaydı🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼 Doğuracak tüm annelere sağlık sabır ve güç versin❤️

Maşallah ne güzel 🧿 epiduralden sonra sancılarınızda azalma oldu mu doğum esnasında ıkınmayı etkiledi mi merak ediyorum ☺️

Ebruyu epiduralden sonra hiç bir şekilde ağrı acı hissetmedim🙏🏼 Çok büyük rahatlık 9 cm olduğunda otomatik şekilde aşırı ıkınma isteği geldi hemen çatala aldılar 5 dakika içinde doğumum gerçekleşti🙏🏼🙏🏼

Hayırlı uğurlu olsun sağ salim büyütün bebeğinizi inşallah ❤️ Benim de doğumuma çok az kaldı epidural konusunda çok kararsızım. Ben istiyorum aslında ama doktorum falan karşı çıkarsa diye çekiniyorum. 🙄

aysemersin-- emin olun çok rahat bir doğum geçirirsiniz iyi ki yaptırmışım 3 gün oldu biraz bel ağrısı yapıyor ama rahatsız etcek şekilde değil doğumu çok kolaylaştırıyor öneririm🙏🏼