Ezel01 Beyzan sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm Allah’ım bebeğini ve seni korusun 14 temmuzda da bana gün verdi bakalım ercin hoca herseyin hayırlısı Olur inşallah 🤲
Selin3406 Beyzan merhabalar Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde rahat bir doğum nasip etsin inşallah canm 🙏🤲 Bende 5 yıl aradan sonra ssvd istiyorum doktorum da olur dedi çok merak ediyorum sonradan paylaşırsan çoook sevinirim nasıl oldu önceki sezaryen den dolayı sıkıntı yaşadın mı doğum da kafamda deli sorular 🤭🙈😀😀
Kuzucccum Beyzan yaa güzel haberleırnızı alırız ıns sizde sağ salım kucağınıza alırsınız çok kolay doğum olur ıns 🙏😘
HandeSM Beyzan Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size sonra da bizlere inşallah 39+1 ve bir belirti yok 🙈
Portakaldavitaminn Beyzan İnşallah hayırlısı ile doğumu yapar bebeğinize kavuşursunuz bizlere de dua edin nolur sizi yaptığınız yorumlardan biliyorum birde ben Ocak ayında düşük yapmıştim bana çok güzel dua etmiştiniz unutmuyorum şuan tekrar hamileyim dualrim sizinle Allah yardımcınız olsun bizlerede güzel haberler verin inşallah 🤗😘
Beyzan Beyzan kızlar 12 saat Süren doğum serüveninim sonuna geldim.cok şükür Sezaryen sonrası normal doğumu başardık ben evladım ve hastane ekibi ile. Detaylari tek tek yazacağım ama hepinizden Allah razı olsun güzel dilek ve dualarınız için
Kuzeyegemoms Beyzan öncelikle hayırlı olsun, akıllardaki tek soru . Siz her ikisini de yaşamış biri olarak, sezeryan mı normal doğum mu tavsiye edersiniz 😊😊
Hafissee Beyzan ayyy doğurdun mu kız valla cok sevindim lütfen dogum hikayende beni etiketle göremeyeceğim diye endişeleniyorum umarım iyi bir doğum geçirmişsindir 😍😍
Nur_tanem Hafissee 🤣😍sıra sende bacımsuu senden de bekliyoruz suyum geldi hastanedeyim dua bekliyorum postu 🧚🤲 bı avazda inşallah