Sibelrx Tekirdag sehir hastanesinde en iyi kadin dogum doktoru tavsiyesi alabilirim 20 temmuz sezeryan ile dogumum olcak dogumu orda dusunuyorum
Sibelrx Deniz59 randevu alinmiyo hastaneye nasil randevu aliyosunuz bu ayin 20sinde dogumum var hastaneye gitsem direk almazlarmi
Beyda3759 Gözde hanım çok iyi, murat bey de çok ilgili güler yüzlü. İlgileniyor uzun uzun. Benim doktorum çetin kirezli ama doğumumu o mu yaptıracak bilmiyorum.
Sibelrx Beyda3759 2 tane bayan doktor var galiba zaten ama randevu alinmiyo diyo 20sinde dogumum sezeryan olucak bi turlu alamadim
Yagmurm2 Kizimda Neslihan hanima gittim eskilerden o kaldi zqten simdi bulmak cok guc ona cok iyi bi doktor ben çok memnundum randevu buldukça ona gidiyorum Murat beyde ilgili bi doktor
Deniz59 Sibelrx valla direk gidince alırlarmı bilmem arayıp hastaneyi sorman lazım bende baktım randevu hiç yok
Yagmurm2 Sibelrx mhrs den randevu talebi ac bildirim geldigi gibi alabiliyorum ben bazen randevusunu iptal edenler oluyor takip etmek lazim
Sibelrx Deniz59 istanbulda ozele gidiyorum hic gitmedim direk doguma gitmek istiyodum almazlarsa tekrar istanbula donmek zorunda kalirim olmaz oda dogum zamani tam
Deniz59 Sibelrx rica ederim elimden bu kadar geliyo malesef bende fazla olmadı o hastaneye gideli zaten hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini🥰