Ftm3545 zeyzeey sizde mi aynı hastanede düşünüyorsunuz 🙂 ne çok manisalı varmış kaç haftalıksınız Allah hepimize sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏
Mrvoz Ftm3545 şu an 20+5 olduk detaylı ultrason çekiliyo mu acaba birazda onun için gideyim dedim siz kaç haftaliksiniz detaylı bakıldı mi
Eylulsuheda Ftm3545 Saree64 merhaba doğumunuz gerçekleştimi bilgi alıcaktım cevap verirsenız cok sevımırımmm
Saree64 Ftm3545 henüz gün vermediler yarın kontrolüm var bakalım belki yarın verir. Ama tahmini 38+4 38+5 haftalıkken alabiliriz dedi Dr
sedefyarsii1 Mrvoz çekiliyor perinatolojiye randevu alın murat beyi öneririm bende 20 haftalıkken gitmiştim kendisine memnun kaldım
Ftm3545 Mrvoz benim 17 haftalıkken suyumda azalma gördü doktor öyle yönlendirmişti 2 hafta öncesine kadar hep detaylıda bakıldı benim problem olma riskine karşı çok sukur normale döndü çok korktuk ama size de doktorunuz yönlendirir büyük ihtimal
Mrvoz sedefyarsii1 direk perinatolojiye randevu vermedi o yüzden alamadım kadın doğum yönlendirir heralde gittiğimde
Saree64 Mrvoz Kadın doğum Dr unuz sistemden açıyor siz perinatoloji bölümüne o şekilde randevu alabiliyorsunuz 🍀
sedefyarsii1 Mrvoz doktorda yönlendiriyor evet ama aynı gün muayene olamıyosunuz bir ay sonraya randevu veriliyor mhrs.gov dan direkt perinatolojiye alabilirsiniz ben öyle yaptım
Ftm3545 Saree64 bana da 10 Ağustos gibi olabilir demişti sizinde benden 1 hafta önce olur muhtemelen hadi hayırlısı bakalım