Prensesannesi44 9 temmuzda doğum yapacam yanıma kalın battaniye almama gerek var mı acaba hani pusetin içine koymak için . Kararsız kaldım
Minigimm0611 Prensesannesi44 Kalın değilde nohut battaniye tarzında koyabilirsiniz bence her ihtimale karsı bende öyle koydum kalınca ihtiyaç olacağını hiç sanmıyorum yaşadığınız yerde etkili olabilir tabi belki.
Melek_Erten Prensesannesi44 ya bende o siralar dogum yapacam insallah ben muslin tarzi koymayi düşünüyorum. Havalar mahvetti bizi sicaklardan pistik. Bebegi de oyle sarip sarmalayip pişirmek istemiyorum.
Beyzan Prensesannesi44 doğum eğitiminde ebe mutlaka penye battaniye verin doğumhane ye dedi Dışarısı sıcak evet ama hastanede orantısız klima açılıyor çoğu yerde ve ayar yapmak mümkün değil. Benim 7 temmuz hem de adana ya sınır olan bir ilde. Yanıma 1 tane nohut 2 tane penye battaniye aldım.
mutlulugunadi_bahar Prensesannesi44 3 haftamız kaldı bizimde… Bende bunu düşünüyordum. Kalın fazla gelir sanki ama pusetin içi eğimli onu doldurmak için gerekir mi acaba?
Prensesannesi44 Minigimm0611 evet nohut battaniyede olur hani yumuşak olsun mu diye düşündüm . İstanbulda yaşıyorum çok çok sıcak buralar . Alize puffy battaniye çok mu abartı olur acaba
Minigimm0611 Prensesannesi44 Valla hiç elime almadım bilmiyorum kalınlığını bende ist. yaşıyorum bugün bile bayılacaktım sıcaktan yani 10gün sonrasını siz düşünün. Ama yeriniz varsa içim rahat etsin diyorsanız koyun yinede kalında 🙂
Berfinsimsek Beyzan aynı gün doğumum uz bendee 2 penye battaniye 2 müslin aldım puset için minder yaptırdım zaten bilmiyorum mersin çok sıcak bu yüzden kalın koymayı düşünmüyorum sağlıkla gelsin inşallah ❣️
Ozgepoyrazaden Ben bir tane koydum her ihtimale karşın . Belki klima çalışıyor olur , belki yanımda başka bi hasta olur ona sıcak basar falan diye. Bir penye bi örgü bir de müslin koydum . Ne olur ne olmaz . Tedarikli olmak lazım .
Berfinsimsek Prensesannesi44 ben penye koydum çantama puset için minder ve örtü yaptırdım bir iki tane de müslin örtü koydum bende 7 temmuzda doğum yapıcam
Berfinsimsek Prensesannesi44 sağlıkla gelsin inşallah hava çok sıcak olacağı için çok kalın almayın bence
Berfinsimsek Prensesannesi44 eğer puset için minder yaptırmadıysanız bir tane kalın alın yanınıza puset için