Aysenurtsr Malesef ben ilk aylarimda haslanmis yumurtadan tiksindim artik yiyemiyorum onu ama omlet olarak hergun yiyorum 33 haftalik olduk sanirim hic yiyemiycem haslanmisi.
Aybikee BurcuYlmazzz haşlanmış yumurtaya limon zeytinyağı karabiber koyarak deneseniz? Kokusunu alıyor, ben küçüklükten beri limonsuz yiyemem:)
Seyma18 BurcuYlmazzz ben ben ☝️ 20haftaligim yaklaşık 1aydir yiyemiyorum. İlk başlarda da zorla yiyordum şimdi kokusuna tahammül edemiyorum. Hele balık çok severdim hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum.
EzgiMazlum BurcuYlmazzz ben yumurta eskiden de sevmiyordum hatta öğrendikten sonra haftada max 5defa yeneye çalıştık ama geçen birkaç hafta hiç giyemedim midem kalktı ama sırf bebiş için yemeye çalışıyorum
Heather BurcuYlmazzz ben yiyemeyenlerdrndim ama bebek için yiyorum artık her sabah olmasada. Yumurtayı iyice çırpıp kokmasın diye, içine bol peynir, maydanoz, dereotu, nane falan koyuyorum belli bile olmuyor yumurta:)
HasretEmre Normalde her sabah yerdim hamile kaldıktan sonra yiyemedim bulandım bi gün kırdım tavaya yumurta kokmuş simsiyahtı o günden beri 2 3 hafta oldu yemiyorum görmeye bile tahammülüm yok 😟
Ikinciyibekliyorum BurcuYlmazzz evet her sabah 1 haşlama muhakkak yiyorum cunku beni tek tok tutan sey 🤚
Bahar9235 BurcuYlmazzz tiksiniyorsan bıldırcın yumurtasını dene hem daha fazla protein var hemde küçücük hemen bitiyor. Ve proteini fazla olduğu içinde 1 gün arayla yiyorum ben doktorumda tavsiye etti pazartesi yiyorsam tekrar Çarşamba yiyorum 29. Haftaya kadar böyle geldim
Baysalcennet BurcuYlmazzz ben yiyemiyorum zorla bebeye vitamin olsun diye başkasına soydurup ekmeyin arasına peynirle koyup yiyorum
UurSevdaYlmaz BurcuYlmazzz hamileligimin ilk aylarinda o kadar tiksinmistim ki yumurta dediklerinde bile midem alt üst olurdu ama doktor mutlaka yemen lazım Bebege cok faydali tiksinerek düşünme yemeye calis dedi ilk baslarda tek yiyemedim biseylere katip yedim sonra zorlayarak yemeye basladim bir iki derken alistim simdi her sabah mutlaka yumurtam olur kahvalti tabagimda sende o sekilde dene bence cunku cok faydasi var bebise😍💕
BurcuYlmazzz UurSevdaYlmaz evet ben hic yiyemiyorum ama deneyecegim insallah yiyebilirim tesekkur ederim 🙏😊
Denizkum Eceatar benimde 12 haftalık bende yumurta yiyemiyorum ilk gebeliğimde tiksinmiştim birdahada yiyemedim
Dk16 BurcuYlmazzz yiyemeyenlere tarif olarak yumurtayı çırpın tereyağını kızdırıp dökün sonra da üzerine kaşar tendesin atın mis gibi yiyin Ben bu şekilde atlattım tiksinmeyi Şimdi her sabah 2 tane yiyorum
bbestw BurcuYlmazzz bu yaşıma kadar ağzıma sürmemiştim hamileliğimden beri her sabah bir tane yiyorum ama kahvaltıdan önce soğumadan hemen kaldırıyorum sonra masadan kokusu mide bulandııryor durunca 😂
aysgl24 BurcuYlmazzz ben önceden beri hiç beyaZını yemezdim tiksinirdim ama hamileliğimde aşermem geçtikten sonra hep haşlama yumurta beyazı cekti cok enteresan bakalım Doğumdan sonrada ycekmiyim🤭
BurcuYlmazzz aysgl24 evet bende hep dua ettim canim yumurta istesin diye ama tam tersi aklima bile gelmiyor🙏😊