Eceatar BurcuYlmazzz yumurta yenmez mi canım ben her sabah mutlaka iki üç tane yerim bekarken de çok yerdim hala çok yiyorum ve seviyorum 😋😋😋
Ummi BurcuYlmazzz gebeligimmn ilk baslari hep haşlanmış yumurta aserirdim cok yerdm ilk haftalri halada yiyorum 😁 ınsallah szinde tiksnmeniz gecer cok vitamnli cnku
Aybikee BurcuYlmazzz haşlanmış yumurtaya limon zeytinyağı karabiber koyarak deneseniz? Kokusunu alıyor, ben küçüklükten beri limonsuz yiyemem:)
BurcuYlmazzz Eceatar ne guzel iste sevmeyince yenmiyor maalesef ama bebeklerin gelisimi icinde yemek gerekiyor maalesef 😞😊
Eceatar BurcuYlmazzz evet bende mesela süt peynir yoğurt yumurta öyle şeyleri yerim ama et tavuk köfte falan yiyemiyorum tiksiniyorum 🤗
BurcuYlmazzz Ummi benim tiksinme degil maalesef cocukluktan beri yiyemiyorum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Denizkum Eceatar benimde 12 haftalık bende yumurta yiyemiyorum ilk gebeliğimde tiksinmiştim birdahada yiyemedim
mucizem61 ben normalde çok severdim yumurtayı ama hamilelikte çok kötü tiksinti geldi hiç yiyemiyorum artik görüntüsü bile midemi kaldiriyor
TubaCivelekk BurcuYlmazzz bnde beyazini hic yiyemez hep ayirirdim kucuklukten beri simdi beyszinida alistim ama pulbiber kekik ve yag liyarak yiyorumm sosluyorum bide boyle dene
Dilekerkan0705 BurcuYlmazzz bebeğini düşüneceksin yiyeceksin canım öyle onu yiyemiyorum bunu yiyemiyorum deme odaklanma kendini yiyebilirsin 😂