synpolyanna annesinin_beybisi nisanda bende kimyasal gebigi ogrendim ama normal adet oldum ben sonrasında 10 gun sonra felan değerim yuksekti iliski olmasin dedi deger duser dedi doktor 3 e dustu. tam adet gunumde adet gordum 1 haziranda bende vucut atti diye dusundum belkide tamamen atmadi😭
annesinin_beybisi synpolyanna atmıştır canım 3 e düştükten sonra sıfırlanmaması mümkün değil ben de regl görmüştüm 3 gün gördüm normalde 6 görürdüm neden 3 diye test yaptım hamileydim . kötü düşünme iyi düşün iyi olsun kimyasal değildir inşallah 2 günde bir takip et
synpolyanna annesinin_beybisi insallah canim ya of of 😓😓 dedim baya gecsn ole vidim yukselir banada saglıksiz geliyo ole dusunuyorum ne bilim😣
annesinin_beybisi synpolyanna bu da kimyasal olursa araştırmaya git canım pıhtilaşma ve genetik testleri yaptır
Sevdaelmc synpolyanna sizinde geç döllenme olmuş canım büyük ihtimal içini ferah tutun kötü düşünceleri atın bir köşeye 🤍
Sevdaelmc synpolyanna korkma canım negatif enerji yayma bolca dinlen ayaklarını uzat altına kırlent koy çok fazla iş yapma bu ara
synpolyanna annesinin_beybisi tamam canım ya ben femara ve catlatma ignesi kullandim 3 ay once diyorum acaba onlar mi etki yapti.
Cananyildiz synpolyanna geç döllenmedr byle düşünme ltfen daha birsy belli degl olumlu düşün ve dua et
Selen37 synpolyanna bende adete yakın bir günde 19la öğrendim, sağlık ocağındaki doktor ve ebe direk kimyasal bu değer yükselmez dedi. Şuan 17 haftalık şükür, hiç takma sağlıklı da olabilir 🌺 değer çok önemli değil, olması gereken 2 günde bir 2ye katlanması
synpolyanna Sevdaelmc her ay olumlu dusunup dusunup husranla karsilasa karsilasa bi hal oldum ya😓 ne dusunecegimi de artik bilmiyorum canim inan ki😣😣
Mom54755 synpolyanna hemen canını sıkma kötü düşünme belki geç döllenmeden dolayı olmuştur bende kimyasal yaşadım benimde adetim 5 gün geçtikten sonra verdim benim 6.54 çıktı İnşallah sağlıklı bi gebekiğin olur
Mom54755 synpolyanna yok canım zaten dahayeni oldu 50 gün önce falan bu ayın 15inde regl olamam gerekiyordu olmadım 2 kan testi yaptım negatif çıktı doktora sordum kimyasalden sonra illaki düzensizlik olur dedi
Yagmur_849884 synpolyanna ben kimyasal geçirdikten 1 adet sonra hamile kaldim suan 9+4 teyiz maşallah 🙏❤
synpolyanna Yagmur_849884 allah saglıkla kucajlamayi nasip etsin canimmm 👏👏🤗🤗🤗 benimde oyledir inşallah 🤲🤲 hala adet olmamişım ilk kez bu kadar adetim geciyor. kimyasalda bile adet gunumde adet olmustum rabbim bana da nasip eder inşallah 🤲🤲.
Yagmur_849884 synpolyanna amin insallah canım sagol. Vardır bir zamanı ve her şeyi yaşamamizda vardir bir sebep,ders. Insallah nasip olur sana da bebegini önce karninda sonra kucağında büyütmek 🙏❤