Aselminaaa Deletedmom9823 somon baligi yiyebilirsin cnm. Somon baliginda türleri var yanlis hatirlamiyorsam bazilari yeniliyor bazilari yenilmiyor ben oglum icin arastirmistim kendim balil yemedim hamilelikte sevmen takviye almistim vitamin olarak
Deletedmom9823 Calisananne25 bende okadar çok seviyorum ki 2 haftadır yiyemiyorum resmen vicdan azabı çekiyorm
PurpleTail Deletedmom9823 ☺️ Karadeniz somonu var ama onu anlarsınız daha çok alabalık gibi görünür. Siz bi şansınızı deneyin bence satmazlar ya.
Kuyumcu Calisananne25 bılmıyorumkı ınternette sakıncalı yazmıyor doktorumada sordum ye dedı yedım bısey olması canm suanlık
gulsahgul26 Norveç somonu tüketiyorum metromarketler öneririm veyahut Ege’de yetişen çiftlik balıkları tercihim haftada 1 kesin yiyorum
seyram Kuyumcu ton balığı dip balığı olduğu için önerilmez. Lakin azı yarar olduğunu biliyorum ama ayda bir kere veya 2 ayda bir kere yararı olur az olması şartıyla. Onundoiışınca civa içerdiği için bebeği zararı olur. Onun miktarını kararını çok iyi ayarlamak lazım.
Kuyumcu seyram zaten balık sevmıyorum ayda bır belkı yedım belkı ıkı ayda bır sımdılık bır aorun yok cok aukur ben takvıye kullanıyorum onun yerıne zaten
concikpanda Ben hiç balık yemedim şimdi okuuunca valla korktum seviyorum o ayrı ama bu ara ev taşıma ve de okul işlerim olduğu için ha bir de fırınımız bozuldu alamadık hap mı içeyim kuzular
seyram Kuyumcu aynen canım herşeyin azı karar çoğu zarar işte 🙊 ben hamileliğim boyunca bir kere hamsi yedim başka da yemedim ama takviye de kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bir sorun yok gayet sağlıklı 🥰