Ogretmenanne35 lentil evet malesef sizi yanlış yönlendirmişler. Adaylık kitaplarında ya da internetten 657 izinler yönetmelik bölümüne bakarak bulabilirsiniz detaylı bilgi hocam
Nur0401 Ogretmenanne35 ben de 3 Haziran da çalışabilir raporumu aldım hocam, dün okulda sordum idareye çalışamaz raporu getirmenize gerek yok dediler zaten yaz tatili başladığı için..siz niye çalışamaz raporu götürüyorsunuz ki zaten tatil değil mi ?
Ogretmenanne35 Nur0401 idarem garanti olsun diye istiyor. Ben de onlar da evrak vs konusunda çok dikkatliyiz 🤓☺️Sonra bir aksilik yaşamak da istemiyorum
erseerse Arya011 17.07.18 doğumlu bir bebeğim var. Malesef idarenin insiyatifine kalmış. Benimkiler sağolsun idare etmişlerdi son 3haftaya kadar çalıştım gözüktü 33gibi bırakmama rağmen. Ama ona rağmen hemen bitiyor izin. Kasım da ücretsiz izne ayrıldım.
Ezoss Ogretmenanne35 bende sizin gibiyim ama tatile girdik çalışamaz raporu vermek zorunda mıyız? İdarem öyle birsey istemedi
Ogretmenanne35 Ezoss aslında gerek Yok ama benim idarem al dedi garanti olsun dedi hastane de çok yakın olduğundan gidip Pazartesi alacağım . Ben de idarem de biraz pimpirikliyiz 🤓
MerveAkkk eebru- hocam araştırın ama bence 32de değil 37 de rapor almanız lazım böylece 5 hafta doğumdan sonraya sarkar
balllkabagimm Arya011 yaz tatiline denk gelen ara tatile denk gelirse de aynı doğum izninizden gidiyor diye biliyorum
concikpanda Kızlar 24haftadan sonra idari izni kullanmadınız mı bir de sorum 24hafta iznini kullandım sonraki 32ye kaç hafta çalıştınız
Fatoana concikpanda ben kullandım. 32′den sonra da çalışmadım çünkü uzaktan eğitim ve gebelik süreci iğrenç bir şey😀
Sehera1 Sehera1 çalışmaz raporumu vermedi Dr 2 haftan daha var dedi. Her halükarda doğum öncesi haklarım yanmış oluyor 🤒
Fatoana Arya011 durumumuz neredeyse aynı ben de merak ediyordum iyi ki sordunuz😀 üzücü ama 8 haftamız var
concikpanda Fatoana 24ten sonra anladığım kadarıyla tamamen izne ayrıldınız bir de sorum şu Hocam ek ders alınmıyor dimi sadece maaş