Blossom00 Nehir-Poyraz  Canım çatlama olmuş mu anlamadım dünden daha silik duruyor
Blossom00 Nehir-Poyraz  Attım canım dünki ile bugünki yan yana koydum silikleşmiş gibi duruyor ama bence daha çatlamadı yarın yine yapıyım belki daha çok silikleşir dimi
Blossom00 Nehir-Poyraz Canım ebru ceylana da atmıştım çatlamış diyor böyle olunca da çatlamış mı oluyor o zaman beynim yanık😅
Nehir-Poyraz Blossom00 bana yine aynı geldi ama çatlamış demekki zaten üç gün değerlendircen ya garanti olur benim çatlamamış havuç aldım geldim
Blossom00 Nehir-Poyraz Valla ya stres yapmamak asla elde değil eşim daha gelmedi onu bekliyorum ya kaçırdıysam ya olmazsa diye saçma sapan😅😅
Blossom00 Nehir-Poyraz Aslında Allah yazdıysa oluyor ama yinede elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ya inşallah karşılığı güzel olur
Blossom00 Nehir-Poyraz  bugün böyle çıktı artık silikleşti sanki demekki çatladı daha yapmıcam test sen naptın kuzum
Nehir-Poyraz Blossom00 aynen kuzum bugün benimde çatladı silikleşti 🥰 inşallah aynı zamanda hamilelik haberinide alırız 🤗🥰
Blossom00 Nehir-Poyraz ayy inşallah😍Avakodo iyi dediler diye ondan yiyim dedim tadı yok tatsız tutsuz bişey kusuyodum az daha sen biliyomusun nasıl tatlandırılıp yenir o ya😂
Nehir-Poyraz Blossom00 ayy evet az bişi tut döküp bolca limon sıkıp yiyorum aklıma getirdin iyi oldu dün yedim bugün unutmuştum onuda yiyim. Ama ben yarım yarım yicem tüm bana çok ağır geldi
Blossom00 Nehir-Poyraz Bende senin yaptığın gibi yiyim deniyim o zaman kuzum kusuyodum ya çok kötü oldum kaç gün yicez
Nehir-Poyraz Blossom00 bir hafta diyolar valla ben üç tane aldım yarım yarım yicem bitene kadar yaaa çokda yiyemem midem bulanıyor 🤣