Blossom00  kızlar 11. Gün yumurtalama yakın günlerde olur mu çok silik çıkmadı kaçırmamışımdır dimi
Blossom00 Nehir-Poyraz Teşekkür ederim biraz koyu çıkınca acaba yaklaşmış mı diye soruyum dedim böyle görünce bile heyecanlandım ya bu ay güzel haber almamız dileğiyle🙏🏻❣️
Nehir-Poyraz Blossom00 inşallah canım daha olmamış ama az kalmış 🥰 bende bu ay bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻❤️
Blossom00 Nehir-Poyraz  canım bakar mısın bugün dünden daha koyu oldu ama hala yumurtalama değil dimi yaklaşıyor
Nehir-Poyraz Blossom00 olabilirde ama canım sen yinede değerlendir ama dahada koyulaşabilir yarında yap onada bakalım bence 🥰
Blossom00 Nehir-Poyraz Dün değerlendirmiştim zaten bugün boşluk verip yarın daha koyu olunca değerlendiriyim diyorum olur mu öyle🥰
Nehir-Poyraz Blossom00 olur olur ama yumurtlama olunca üç gün değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa canım bende daha yumurtlama görmedimde gün aşırı değerlendiriyorum bende
Blossom00 Nehir-Poyraz Aynen bende öyle yapıyorum inşallah yarın tam koyu olursa üst üste değerlendiririm😍
Blossom00 Nehir-Poyraz  canım yaptım şuan aynı koyulukta mı olmuş mu☺️
Nehir-Poyraz Blossom00 aaayy evet canım yumurtlama olmuş bu sefer bugün dahil üç gün birlikte olun 🥰🥰🥰
Blossom00 Nehir-Poyraz Tamam canım öyle yapıcam inşallah güzel haberler veririz birbirimize sen naptın☺️
Nehir-Poyraz Blossom00 ayyy bende yumurtladım sonunda bugün hadi bakalım aynı gün 😁😁😁 https://www.hizliresim.com/h242ar1
Nehir-Poyraz Blossom00 hahahahah ayy insta varsa ordan olabilir 😁 değerlendirdim vallaaa 🙈🙈 sen naptın 🤣🤣
Blossom00 Nehir-Poyraz Bende değerlendirdim😅😅 Ebru ceylan bugün dahil salı çarşamba değerlendirin dedi sende öyle yap yarında teste bakalım çatlamış mı
Nehir-Poyraz Blossom00 ben tecrübeli oldum artık canım 3gün üst üste değerlendircez aynen yaparım zaten 😁
Blossom00 Nehir-Poyraz  Canım çatlama olmuş mu anlamadım dünden daha silik duruyor