Ikincimelek synpolyanna Iyi artisi onemli artik iki gune baktr yne olmadi.. snra kadn doguma gorun olmzsa folik asit kullan
ygmrgzrn Kızlar benim adetim 3 gün gecikti 934 cıktı sonraki 3379 cıktı hastaneye gittim doktor keseyi çok küçük gördü haftaya gel daha net görelim dedi bugün yeniden test vercem artış iyi mi sizce
Ikincimelek ygmrgzrn hayrli olsn artsda cok gzll .. yne gidin dktora saglikla insallh alttnmi bakti acaba
Burcu3506 ygmrgzrn canım gayet iyi Benin 915 sonra 2431 di ya ben bugün keseyi gördüm sen yarın gitsen de görürsün artık beta verme
ygmrgzrn Ikincimelek hayır canım alttan bakalım dedi hayır dedim üsten pek gözükmez bu sayıyla dedi ama baktı küçük gördü keseyi ama küçük kanama alanı da gözüküyor dedi
Ikincimelek ygmrgzrn aman dikkt Et bebek yerlesene kadar yorma kendini saglikli bisekilde devam eder insallh. Hayirli olsun cnm
ygmrgzrn Ikincimelek teşekkür ederim kuzum amin bide şey sorucam özel de verdim iki kere özelde yanlış çıkabiliyor beta sonuçları dediler öyle bisey yoktur dimi
ygmrgzrn Burcu3506 kuzum ama sen bikac gün önce verdin 2431 cıktı baya yükseltmiştir de gözükmüştür benim pazar gece 3379 cıktı pazartesi çok net gözükmez dedi küçük gördü pazartesi gel daha net görüürüz dedi
ygmrgzrn Burcu3506 3 gün geçmiş kuzum değerin 6000 felan olmustur ondan rahat gözükmüştür benimki 3 binlerde