Ruyasusam Melisacaaglar Ay aynı ben 🤣 ama ben kimseye belli etmiyorum kendi kendime instagramda video izleyip ağlıyorum 😆😆
Deletedmom23234 Melisacaaglar Evettt orda bebişler ingaa diye ağlıyor Allah’ım içimde fırtınalar kopuyor nasıl masum nasıl güzeller ya 🤭 Rabb’im hepimize nasip etsin o günleri görmeyiii
Pirincveannesi Melisacaaglar bizde 31+5 haftalığız bebeğin pozisyonu normal dığuma uygun bende öyle istiyorum açıkcası bi problem çıkmazsa doktorda makat gelişmemiş zaten normale daha çok ıygın dedi bizede 22 ile 30 qrasında doğum olabilir dedi bakalım hayırlısı ve sağlıkla inşallah
1anne-2bebek Lulemom bnımde mecburi sezaryan ılk dogum oyle oldugu ıcın. Bnde sezaryandan korkuyorum 🤭 hayırlısı bakalım 🤲
VeraVrea 33 haftalık oldu tavugum🐣 hep erken doğum diye 24. Haftadan beri gğn saydık ama cok sükür geldik bhgünlere. Simdi de 20 ağustos cok uzak görünüyor söyle temmuz ikinci yarısı ya da sonuna doğru gelse sağlıkla yeter🐣
Huzurmelegim_28 34 hafta olduk 3hafta sonra bi kontrolümüz daha varr nasıl bitcek zaman nasıl geçicek bu sıcakta 🥵🥵
VeraVrea Esmente29 servikal yetmezlik deniyor 24. Haftada rahim ağzı kasları açıldı , 1.5 cm kaldı ve dikiş atıldı. Normalde yaklasık 5 cm ve sımsıkı kapalı olan keseyi içerde tutan kaslardır
Masalimiz28 Melisacaaglar 35 haftalığız şafakta 35 sezeryan olacağı için geçen ay doktorumuz 7 ağustosta doğum olacak dedi ama bu aralar çok çıkmaya hevesliyiz sanki pazartesi günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek 😂😂
Esmente29 VeraVrea anladım canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 hepimize tabi 🙏🙏
Eylem_kaya07 Zaman hiç geçmiyor. 33+0 olduk bugün doğum şekli henüz belli değil 32+1ken başı aşağıda diyordu bilemiyorum artık nasıl olacak
Fatmanur-3 Melisacaaglar 34.haftadayım bende Ya Ağustos’un ilk haftası falan alır galiba doktor doğuma 35.haftada kontrolüm vardı çok heyecanlıyım sağlıkla kavuşalım inşallah😍♥️