Hafizeplt Kendihalindebiriyim Kaç gündür bende kaçıyodum ev işinden ama yığıldı bugün kökten yapıyorum mola verdim 😂😂 sil süpür toz çamaşır nevresim hepsi üst üste geldi bulaşıkları işe göndermeden eşime hallettirdim😂
Alse35 Kendihalindebiriyim ayy bende öyleyim kahvaltılık seviyorum ama sabah değil 😓 öğleden sonra bazen akşama doğru bişeyler atıştırıyorum oda birkaç çeşit öyle herşeyi yiyemiyorum şeker çıktı şimdi ekmek vs de olmayacak 😢bende Menemen yaparım muhtemelen aklıma başka bişey gelmiyor 🤷🏾♀️
Yasemin2626 Ben de bu zamana kadar dört dörtlük kahvaltı yapardım ama havaların da ısınmasından mıdır nedir yiyesin gelmiyor. Sırf bir şeyler yemek için yiyorum canım hiç bir şey istemiyor 😞
gulin-35 Kendihalindebiriyim yemeye calıs gecen hafta benımde hıc ıstahım yoktu sıcaktan bebek bır haftada 100 gram almıs bu hafta zorla kahvaltı yapıyom yogurt yumurta çılbır yaptım soguk ya ıyı gıdıyo
Kendihalindebiriyim gulin-35 zar zor tost yaptım yedim kaşarlı birazdan da yoğurt yicem ana yüreği işte dayanamıyorum hareket ettikçe vicdan yapıyorum
Joyfulmother Kendihalindebiriyim fazla almakta fayda var canım benim eşim bitmeden alıyor aç kalmayayım diye
alazzeyneperva Kendihalindebiriyim bende öyleyim ve çok açım aşırı sıcak zaten açlıktan kalkıp işlerimi yapamıyorum 32 deyim bende önce den de kahvalti yapamazdım ama zorlardım şimdi migde bulantısı bırakmiyo sağolsun
alazzeyneperva Kendihalindebiriyim hamileliğin başından beri vardı her öğün ne yesem kusardim mutfağa giremezdim açlıktan çok ağlamişlığım var şuan da sabahları çok kötü oluyorum agırlaştğm için de cok zor geliyo sabahi atlatsam gerisi iyi geçiyo ama bugün sabahı atlatamadım hic bisey yiyemiyorum şu saat oldu meyve filan atiyorum tansiyonuk düşmesin diye de çoktan düştü ayakta zor duruyorum kendime gelip biseyler yemem lazım
Joyfulmother Kendihalindebiriyim haklısın bende unutuyorum hep bayatlıyor ya bende tost ekmeği aldırdım
asyahumam Kendihalindebiriyim valla ben de 34 haftayim zorla yapıyorum bir şeyler yiyorum akşam da zorla yemek yiyorum hiç önceki gibi iştahlı değilim hava sıcak, sağlıklı yiyeceklerden de bıktım baştan beri yiye yiye yumurta haşlaması normalde her gün yerdim iki aydır falan nerdeyse hiç yemiyorum
Kendihalindebiriyim asyahumam yumurtadan bende tiksindim gerçekten bebeğim bi doğsun bir süre sağlıklı değilde istediğim gibi yemek istiyorum özellikle hamburger 😩
asyahumam Kendihalindebiriyim ben yiyorum hamburger falan çok abartmamak kaydıyla yenebilir 😂 ayda bir hamburger günü yapıyoruz çok severim çünkü
Yamacin-Annesi Kendihalindebiriyim bende kahvaltı yapamıyorum maalesef bebek bisküvisi süt filan öyle idare ediyoruz
Kendihalindebiriyim alazzeyneperva benim tost kurtarıcım oldu baya tok tuttu bebeğiniz için yiyin sizde zor da olsa valla ben o yüzden yedim yoksa normalde hiç sıcaklarda yemek bile yemeyen biriydim her şey çok zorrr