BgmEymn Benimde 38+5 e 18 temmuza gün verdi dr, ben 37+5te 11 temmuzda istemiştim, ama evet içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bana da, ikinci doğumum olacak Allah izin verirse, beni de her an suyum gelecek sancım olacak diye korku sardı 🥴
Umuhn BgmEymn bnm niye 39 buldurdu anlamadım ikinci sezeryan da 38olubca aliniyo dediler erkene verin dediysemde 39 olması lazım dediler sıcak bibyandan agirlastik belim agriyo bı iş yapamiyrm bir an önce dogsalar rahatlasak
BgmEymn Umuhn benim dr’um 38i geçsin dedi, genelde de sezeryanları pazar günleri yaptığı için 38+5e denk geldi, içerde ne kadar durursa diye düşündüğü için, her hangi bir sorununuzda yoksa 39u buldurmuş olabilir 🙆🏻♀️ ben kızımı 39+5te sezeryanla doğurmuştum
Umuhn BgmEymn bnm günümü dogunhane den verdiler dktr vermediki devlete gidiyrm Bask başka doktr oluyo ztn her hafta gidiyodm sonlara doğru. Bna kan idrar EKG bunları yaptır anestezi doktoruna göster onay verince dogumhaneden gün al dedi yaptırdım hepsini doğumhane o tarihe verdi
BgmEymn Umuhn ben sağlık personeliyim, çalıştığım özel hastanede doğum yapıcam o yüzden devlette ilgili bilgim yok 🤦🏻♀️ belki de o gün boş diye rastgele yazdılar, bende testlerimi yaptırdım salı günü anesteziye görünücem
Vademecum Happyturuncu Haklısınız içerde kalabildiği kadar kalsın 😄İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız zamanında gelir bebeklerimiz 🙏🏻🙏🏻
Happyturuncu Vademecum amin bu sıcaklara dayanmıyorum bi gelsin artık diyorum sonra diyorum ki tövbe tövbe zamanında gel oğlum 😂😂
beybisi26 htctan benim de en büyük korkum o 😀 sezeryan olmak istiyorum ama erken gebelik riskim de var önceden suyum gelirse nolur normal mi doğururum acaba diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanıyorum bi de
beybisi26 ogrencianne35 yani sezeryan gününden önce suyumuz gelirse yine sezeryan olabiliyor normal doğumdan korkuyorum da ben o yüzden sordum
ogrencianne35 beybisi26 doktor gelmeden önce ebe muayene etmek istedi ben kabul etmedim ameliyata girdigim zaman dr 5 cm açılma var ama bebek zaten doğum kanalına girmemiş demişti benim doktorum bana normal doğum yapamayacagimi rahim de kesi çok olur demişti
psychologist htctan bana da 3 hafta içinde tut dedi😂 bayram sonrası için konuştuk. Bayramda doktorum da yok. İnşallah gelmez fazla hareket etmemeye çalışacam 🤷🏼♀️ Bide normal doğuramazmışım çok kanamam olacağı için 2 doktor ameliyata gircez falan dedi iyice korktum ☹️
Minoo01 htctan benim oldu. Ameliyat günün den 3-4 gün önce suyum geldi. Kaşam 8 gibi. Hastaneye gittim. Ebeye zaten sezaryen olacam dedim. Yinede alttan baktı açılmam hiç yoktu. Sancım da yoktu. Doktorum arandı hemen. 15 dakka içinde ameliyatta alındım. Yemek yediğim için yarım bayıltılar. Şükür bebeğim 16 aylık oldu ☺️